Waar dient u op te letten tijdens samenwerking met een privé detective?

 In Particulier

Heeft u een kwestie waar u een privé detective voor in wilt huren, maar weet u eigenlijk niet zo goed waar u moet beginnen? Of heeft u al een paar detectivebureaus op het oog en wilt u graag weten, hoe u de beste er tussenuit kiest? Het is hoe dan ook een goede zaak dat u hier over nadenkt, want er zitten helaas wel verschillen in de kwaliteit van de dienstverlening die wordt aangeboden. Steeds meer bedrijven noemen zichzelf al gauw privé detective, echter is zomaar met iemand in zee gaan absoluut geen aanrader. U loopt hiermee diverse risico’s die u beter kunt mijden.

Een privé detective dient zorgvuldig om te gaan met veelal gevoelige informatie

De redenen voor het inhuren van een privé detective liggen in de meeste gevallen erg gevoelig. Het kan bijvoorbeeld gaan om vermeend overspel, alimentatiefraude en het uitvoeren van onderzoek naar de haalbaarheid van een juridische zaak. In al deze situaties zal de door u gekozen privé detective toegang krijgen tot informatie, die niet voor iedereen bestemd is. De zekerheid dat het gekozen bureau zeer zorgvuldig omgaat met deze informatie is dus een must.

U kunt dit in ieder geval op papier nagaan, of het detectivebureau over de juiste documentatie en certificeringen beschikt. Een beetje professioneel detectivebureau is minimaal erkend door politie en justitie en tevens altijd bereid deze informatie aan u te overhandigen. Vraagt u dit op en doet men moeilijk, dan zouden er direct alarmbellen moeten gaan rinkelen.

Een privé detective heeft voldoende praktijkervaring en stevig opgeleid personeel in huis

Naast de gevoelige aard van de informatie waar een privé detective mee werkt, speelt ook ervaring een grote rol. Op papier aangeven dat men onderzoek voor u kan doen is iets heel anders, dan in de praktijk onderzoek doen én ervoor te zorgen dat de uitkomsten van dit onderzoek wettelijk toelaatbaar zijn! Ons werk dient binnen stringente wettelijke kaders te worden uitgevoerd, wilt u hier in een later stadium juridisch iets mee kunnen. Daarnaast is het logischerwijs ook onaanvaardbaar dat zomaar iedereen onderzoek zou kunnen doen naar individuen en onrechtmatig inbreuk maakt op privacy rechten.

Een solide detectivebureau heeft daarom voldoende opgeleid personeel in huis met ruime praktijkervaring binnen toepasselijke gebieden, zoals politie, beveiliging, recherche en aanverwante richtingen. Door het bundelen van deze ervaring is men in staat rechtmatig en uitvoerig onderzoek te doen, zodat uw hulpvraag op effectieve en correcte wijze kan worden opgepakt.

Hoe kan De Privé Detective u helpen?

Indien u simpelweg een goed detectivebureau zoekt, dan staan wij voor u klaar. Met een sterk team van ervaren mensen kunnen wij u helpen in elke denkbare situatie. Uiteraard kunt u er van op aan, dat uw gegevens te allen tijde zorgvuldig en met de nodige discretie worden behandeld. Ook garanderen wij u, dat alle informatie die wij voor u onderzoeken op rechtmatige wijze verkregen wordt.

Heeft u een ander bureau op het oog maar twijfelt u? Ook dan kunnen wij onderzoek voor u uitvoeren en u van gedegen advies voorzien. In elk geval hebben wij slechts één doel voor ogen, namelijk uw hulpvraag tot op de bodem uitzoeken. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Meer informatie? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt