Recherchebureau De Privé Detective / DPD-Consultancy

Wie zijn wij? Wie zijn de mensen achter de Privé Detective?
De Privé Detective is een handelsnaam onder vergunningnummer 1641, onder de vlag van Recherchebureau DPD-Consultancy. Wij hebben ons recherchebureau gesplitst in een zakelijke tak en een tak voor particulieren, de privé detective. Ooit begonnen met een eenmansbedrijf onder de naam Recherche Boven Water met vergunningsnummer 1400. Omdat wij de afgelopen jaren flink gegroeid zijn, een naamswijziging doorgevoerd hebben en een B.V. zijn geworden, hebben wij vergunningsnummer 1400 ingeleverd voor nummer 1641.

Ons team bestaat uit een zeer gedreven groep mensen, die allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: een enorme passie voor het vak.

Elk teamlid beschikt over zijn of haar eigen unieke specialistische kennis, opgedaan bij zeer diverse (overheids-)instanties. Natuurlijk beschikken we over ruime ervaring met politiewerkzaamheden, onder andere vanuit de (landelijke) Politie, recherche en ervaring binnen de Dienst Specialistische Recherche Toepassingen. Daarnaast hebben we teamleden met een verleden bij Defensie, het Korps Mariniers en de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Voorts zijn er ook nog teamleden die werkzaam zijn geweest als sociaal rechercheur belastingzaken, forensisch specialist en ICT-specialist. Al met al een zeer uitgebreid pakket aan ervaring, dat we nu samengebundeld in kunnen zetten om voor elk mogelijk scenario een oplossing te kunnen bieden.

Door het samenvoegen van al deze kennis en capaciteiten, zijn wij als geen ander in staat om zeer diverse methodieken en middelen toe te passen binnen ons werkgebied. Juist door deze integrale samenwerking, kunnen wij nu totaaloplossingen bieden die anderzijds niet mogelijk waren geweest.

Ons doel?

Ons doel is onze cliënten te ondersteunen in hun onderzoek en een eindproduct neer te zetten, dat tevens juridisch bruikbaar is. Wij staan voor eerlijkheid en rechtvaardigheid, dat is onze drijfveer.
Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, door onze gedeelde ambitie en vooruitstrevendheid blijven wij ons continu onderscheiden. Het is voor ons essentieel om ons kennisniveau altijd up-to-date te houden, betreffende de meest recente onderzoeksmethoden en de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van onderzoeksmiddelen. U kunt er vanuit gaan dat wij blijven streven naar uitmuntendheid binnen ons vakgebied. Indien wij voor u een opdracht uitvoeren, halen wij alle informatie boven tafel die van belang is voor uw zaak.
De Privé Detective is een gerenommeerd Recherche Bureau, geregistreerd en erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder POB nummer 1641. Wij opereren zowel landelijk als internationaal.

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt