Letselschade? Laat een privédetective dit onderzoeken

 In Nieuws

Letselschade? Laat een privédetective dit onderzoeken

Als jij of een van je medewerkers betrokken raakt bij een ongeluk waarbij letselschade optreedt, dan weet je dat dit geld gaat kosten. In veel gevallen zal je verzekering dit afdekken, maar bij verwijtbare schuld kun jij ook voor een deel van de kosten aansprakelijk zijn. Is deze situatie klip en klaar, dan zullen de meesten zich hier ook bij neerleggen en het als rechtvaardig beoordelen. Dit is heel anders wanneer je signalen of een vermoeden krijgt van fraude.

Iemand probeert je te flessen – hoe toon je dit aan?
Onterechte claims voelen als bijzonder onrechtvaardig en het kan jou het gevoel geven dat jij eigenlijk hier het slachtoffer bent. Maar hoe toon je nou aan dat iemand je probeert te flessen? Je kunt iemand zelf in de gaten houden op social media. Maar weet jij wel wat toelaatbaar en doorslaggevend bewijs is? Je wilt iemand ook niet onterecht beschuldigen.

Ook verzekeraars hebben belang bij goed onderzoek
Voor verzekeraars zijn onterechte claims een kostenpost die in de miljoenen kan lopen. Steeds vaker schakelen ze privédetectives in, die exact weten aan welke eisen bewijzen wettelijk moeten voldoen. Bovendien zijn zij goed opgeleid in surveillance- en opsporingstechnieken. De rechercheurs van De Privédetective hebben allen een jarenlange achtergrond bij de politie en zijn bijzonder vakkundig én effectief. Heb jij te maken met een letselschadeclaim en vermoed je dat er fraude in het spel is? Werk samen met je verzekeraar en laat De Privédetective je ondersteunen. En is je vermoeden onterecht? Dan heeft ook het slachtoffer van letselschade baat bij die constatering.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt