Haalbaarheidsonderzoek

U weet niet zo goed wat de haalbaarheid van uw casus is en twijfelt of er resultaat gehaald kan worden in uw zaak. U wilt niet teveel geld betalen terwijl u niet weet of de zaak opgelost kan worden. Herkent u zich hier in? Wij denken graag met u mee over het onderzoek. In dit soort gevallen kunt u kiezen voor een vooronderzoek / haalbaarheidsonderzoek. U heeft in korte antwoord op de vraag, brengt een onderzoek mij voordeel? Na het afronden van dit vooronderzoek zal samen met u besloten worden of het wenselijk is om een vervolg onderzoek op te starten. Op deze manier weet u voorafgaand aan het daadwerkelijke onderzoek wat het plan van aanpak zal zijn en zal de strategie bepaald worden.

Wat kunt u verwachten tijdens een haalbaarheidsonderzoek

Tijdens het vooronderzoek worden alle relevante gegevens in kaart gebracht en geanalyseerd. Met deze belangrijke informatie krijgen wij een volledig inzicht in uw casus. De reden waarom u een onderzoek wilt laten verrichten en de personen of zaken waar het om draait. Hierna stellen wij een plan van aanpak op en kan er een strategie bepaald worden. Dit kan uiteraard tijdens een persoonlijk gesprek doorgenomen worden.

In het plan van aanpak vermelden wij;

– uw aanleiding van het onderzoek
– het doel wat u wilt behalen
– de in te zetten middelen
– de te verwachte onderzoek tijd
– de kosten

U heeft dan een duidelijk overzicht in wat wij voor u kunnen betekenen en kunt u aan de hand hiervan bepalen of u het vervolg onderzoek wilt laten verrichten.

Kosten haalbaarheidsonderzoek

Uit onze ervaring is gebleken dat er ongeveer 6 uur nodig is om alles in kaart te brengen, te analyseren en een gedegen plan van aanpak te maken. Bij complexere zaken zal hier mogelijk van afgeweken kunnen worden, uiteraard vooraf in overleg met u. Het vooronderzoek kost u maar 432,- euro en u weet gelijk waar u aan toe bent. Het plan van aanpak zal uiteraard ook schriftelijk aan u verzonden worden.

Heeft u nog vragen over het haalbaarheidsonderzoek? Stel via de chat uw vraag, onze medewerkers zullen proberen om zo snel en zo goed mogelijk uw vraag te beantwoorden. U kunt ons ook mailen of bellen, onze gegevens kunt u onder aan de website vinden.

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt