Onderzoek naar overspel

Heeft u het gevoel dat uw partner iets achter houdt? Wij doen onderzoek naar overspel. Doet hij/zij de laatste tijd bijvoorbeeld anders tegen u en krijgt u er geen vat op, dan kan een onderzoek naar overspel zeker uitkomst bieden. Heeft u twijfel en weet u geen uitweg meer, dan kunnen wij u helpen. De oplossing is er, met een onderzoek krijgt u duidelijkheid op uw vragen en vermoedens. Herkent u onderstaand meerdere signalen, neem dan contact met ons op! Wij nemen de kosten van het intakegesprek op ons.

Kosten voor onderzoek naar overspel

Met onze kennis en ervaring op het gebied van rechercheren en onze technieken en innovatie zijn wij verreweg het goedkoopste op de markt qua particuliere Recherche. Bij recherchewerkzaamheden kunt u denken aan het observeren,  onderzoek op het internet of in de geschiedenis van uw computer. Tijdens deze observaties zullen technische middelen ingezet worden. Wij leggen het overspel zo goed mogelijk voor u vast op foto en videomateriaal. Want beelden zeggen meer dan woorden. Hier kunt u de kosten vinden.

Door onze ervaring kunnen wij wel een schatting maken van de kosten van een overspel onderzoek. In de praktijk merken wij dat wij met een onderzoek van ongeveer 700,- euro de casus wel opgelost krijgen. Afhankelijk van het doel en de situatie kan het onderzoek uiteraard ook minder kosten. Wij proberen samen met u een zo’n concreet mogelijk plan te maken om de kosten laag te houden.

SIGNALEN VAN OVERSPEL.

Vermoedens van ontrouw beginnen vaak met een “onderbuik” gevoel en in de praktijk blijken deze vermoedens helaas vaak te kloppen. De volgende signalen kunnen een teken zijn dat er iets niet klopt:

1. Je kent je partner inmiddels goed genoeg om te merken dat hij of zij zich anders dan normaal gedraagt de laatste tijd.

2. Je partner is ineens ‘te’ vaak met zijn of haar uiterlijk bezig is.

3. Als je in de buurt van zijn of haar computer komt worden ineens allerlei vensters afgesloten.

4. Je partner bewaakt zijn of haar mobiele telefoon met uiterste zorg om te voorkomen dat jij kunt kijken wie er belt en smst.

5. Je partner ontvangt allerlei berichten die snel gewist worden.

6. Zijn of haar telefoon gaat overal met hem of haar mee.  Zijn of haar telefoon ligt tegenwoordig ook omgedraaid.

7. Je partner heeft ineens een code op zijn of haar telefoon, en verandert deze code om de week.

8. Zijn of haar telefoon geluid staat uit als jij in de buurt bent. Niet alleen het bel geluid, maar al zijn of haar andere multimedia apps. Vroeger kon je in het scherm zien wie er een bericht stuurde, nu heeft hij of zij deze instelling gewijzigd en zie en hoor je niets meer.

9. Hij of zij maakt vaker ruzie met je, en geeft je de schuld van alles.

10. Hij of zij neemt bij thuiskomst direct een douche, terwijl dit vroeger niet zo was.

11. Hij of zij komt op onregelmatige tijden thuis, of moet overwerken.

12. De seks is ver onder de maat. Vroeger kon hij of zij niet van je afblijven en nu ziet hij of zij je niet meer staan.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van signalen die kunnen aangeven dat er iets niet klopt. Wilt u duidelijkheid  en houden onrustige gedachten u constant bezig? Dan is het misschien tijd om de stap te wagen om dit te controleren. Wij van de Privé detective hebben jarenlange ervaring in het onderzoeken naar overspel. Alle waarnemingen worden op beeld vastgelegd. Wilt u het eindelijk eens zeker weten? Wij staan graag voor u klaar.  In de praktijk kan het ook voorkomen dat uw twijfels onterecht zijn. Zodra dit bevestigd wordt kan dit ook een eerste stap zijn naar een positieve vooruitgang zijn in uw relatie. Mochten uw twijfels helaas terecht zijn dan zorgen wij voor gedegen bewijzen en adviseren wij u bij een eventueel vervolgtraject. Wij werken nauw samen met een gerenommeerd advocatenkantoor. U staat er niet alleen voor in het maken van de juiste, maar moeilijke beslissingen.

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt