ONDERZOEK NAAR DIEFSTAL

Wij vinden de dader!

DIEFSTAL IN UW ORGANISATIE

Heeft u last van diefstal in uw organisatie? Er is iemand in uw organisatie die doelbewust dingen van u steelt. U voelt zich machteloos en sterker nog, er word u onrecht aangedaan. De oplossing van een onderzoek is binnen handbereik. Met het oplossen van de diefstal kunt u veel onrust en negatieve energie achter u laten. Veel organisaties hebben bewust en onbewust te maken met diefstal. Ongeveer 6% van de winst gaat verloren aan medewerkers die bijvoorbeeld geld of goederen stelen uit uw organisatie.
Dit gebeurd lang onopgemerkt. Er zijn vele vormen van diefstal mogelijk. Bij diefstal kunt u ook denken aan het doorspelen van bedrijfsinformatie of zelfs tijd van uw organisatie. Diefstal van geld uit de kassa, verkoop onder de kassa of diefstal van goederen komt vaker voor dan u denkt. Goederen die uw organisatie vervoert of kantoorartikelen die uw organisatie zelf gebruikt zijn vaak ongemerkt te vervreemden. Bij het doorspelen van informatie kan een medewerker bijvoorbeeld belastende informatie over uw organisatie doorspelen aan de concurrent. Bij diefstal aan tijd kunt u denken aan medewerkers die in uw betaalde uren geen werkzaamheden voor uw organisatie verrichten, maar aan deze uren een eigen invulling geven. In plaats van werkzaamheden te verrichten voor u, zit deze persoon gewoon thuis of is aan het winkelen in uw tijd!.

Voordat er diefstal bij uw organisatie heeft plaatsgevonden zijn er vaak signalen, die niet altijd opgemerkt worden. Gedragsveranderingen van een werknemer kan een belangrijk signaal zijn voor interne criminaliteit. Door meer controle in uw bedrijfsvoering door te voeren en het zo moeilijk mogelijk maken van interne criminaliteit zal voor uw medewerkers de lat om te stelen hoger liggen. Wij helpen u hier graag bij. Gelegenheid creëert de dief en niet iedere organisatie is bewust van deze gelegenheid. Laagdrempelig kunnen wij dit voor u testen zodat u direct weet of uw organisatie gevaar loopt.

ADVISEREN EN OPSPOREN VAN DE DIEFSTAL IN UW ORGANISATIE

Wij kunnen advies geven om diefstal tegen te gaan en brengen uw bedrijfsrisico’s in kaart. Mocht blijken dat het kwaad al geschied is, dan sporen wij de diefstal op. Met technische middelen en een goed onderzoek uitgevoerd door ons kunt u bewijs vergaren. Zo kunt u juridisch een dossier opbouwen welke u in staat stelt om maatregelen te nemen. U kunt bij technische middelen denken een “heimelijke” camera’s die de onregelmatigheden of diefstallen in uw bedrijf vast kunnen leggen. Bij buitendienst medewerkers kunt u denken aan technische volgsystemen die op afstand een hoop informatie kunnen genereren. In ons bedrijf geven wij prioriteit aan innovatie. Wij zijn in het bezit van de beste camera’s en andere technische middelen.

Erkend en gecertificeerd

De Privé Detective is onder POB nummer 1400 ingeschreven bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Door deze vergunning is De Privé Detective officieel erkend om recherche werkzaamheden uit te voeren. Tevens zijn wij door de korpschef van de nationale politie gescreend.

Overzichtelijke kosten

Marktconform hanteren wij een laag uur tarief . Alle kosten worden vooraf in kaart gebracht, zo komt u nooit tot verrassingen te staan.

Intakegesprek

Wij bieden altijd een geheel kosteloos en vrijblijvend oriënterend intakegesprek aan.

Privacy gegarandeerd

Wij borgen uw privacy ten alle tijde. Enkel de opdrachtgever krijgt de rapportage en de film van de gemaakte beelden.

Persoonlijk plan

Wij stellen samen met u een onderzoeksplan op. Zo weet u van tevoren wat de stappen zijn en wordt u niet achteraf verrast.

Door heel Nederland

Wij werken vanuit het centrum van Nederland. Met de best opgeleide rechercheurs door het hele land. Hierdoor kunnen wij snel handelen.

De beste middelen

Onze technische middelen zijn van de laatste generatie. Doordat wij enkel gaan voor het beste kunnen wij u ook het beste bieden.

Wij zijn De Privé Detective

Het team van De Privé Detective bestaat voornamelijk uit oud politie rechercheurs. Aangevuld met specialisten afkomstig van de FIOD en andere opsporingsdiensten. Door al deze krachten te bundelen  staan wij sterk en gaan wij geen onderzoek uit de weg. Wij zoeken altijd naar de waarheid en laten ons niet leiden door aannames maar enkel door feiten hier door krijgt u een ronde zaak onderbouwd door een rapportage en of dossier die u van de polite zou mogen verwachten.

Volg ons op Facebook en Twitter

 • Operationeel rechercheur
  Operationeel rechercheur

  Ervaring opgedaan bij bijzondere opsporingseenheden binnen de politie maken mij tot een allround rechercheur. Het dynamisch volgen van personen is voor mij een van de dagelijkse taken. Elke dag zie ik dit weer als een uitdaging.

  • Fraude expert
   Fraude expert

   Snuffelen en speuren in cijfertjes en documenten is mijn expertise. Mijn analytisch vermogen samen met de ervaring opgedaan bij FIOD maakt mij tot de beste rechercheur. Wanneer er iets niet klopt dan kom ik daar achter.

   • Digitaal specialist
    Digitaal specialist

    Computers zijn mijn lust en mijn leven. Ik word vaak omschreven als een ethical hacker. Ik vind het mooi om kennis in te kunnen zetten in onderzoeken om zo de eerlijke mens te kunnen helpen.

    • Forensisch onderzoeker
     Forensisch onderzoeker

     Ik voer alle forensische onderzoeken uit bij De Privé Detective. Mijn specialismen zijn het afnemen en analyseren van vingerafdrukken en DNA. Op zoek gaan naar het missende puzzelstukjes is mijn passie, als er sporen zijn dan vind ik ze.

     • Professioneel verhoorder
      Professioneel verhoorder

      Ik ben professioneel verhoorder bij de prive detective. Ik heb jarenlang voor de politie gewerkt en ben daar belast geweest met grootschalige en spraakmakende onderzoeken.

      Wat onze klanten over ons zeggen

      • Ik kan niet anders zeggen dan dat rechercheurs hun vak echt verstaan. Ze hebben enorme passie voor hun werk en geven echt alles. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk.

      • De mensen achter de privé detective veel kennis van het vak, ze zijn innovatief en vernieuwend en daar hou ik van. Dankzij hun opsporingsmethoden heb ik nu genoeg wettelijk bewijs om een zaak aan te spannen tegen een ex medewerker van mij.

      JURIDISCHE BEGELEIDING IN RELATIE TOT HET DIEFSTAL ONDERZOEK

      De resultaten van het onderzoek kunnen vragen om juridische begeleiding. Daarom werken wij nauw samen met gerenommeerde advocatenkantoren. Het bewijsmateriaal moet rechtsgeldig en onweerlegbaar zijn. In rechtszaken worden onze rapportages als juridisch bewijs toegelaten. Rechters nemen deze rapportages dan ook als rechtsgeldig bewijs mee wanneer het tot een rechtszaak komt.

      Neem nu contact op en huur ons in

      Contact met ons is geheel vrijblijvend. Twijfel niet en maak gebruik van onze expertise.

      POLITIE_Nederland_Logo
      ap_logo
      ro_vj_logo_2_rgb_pos-op-wit

      Start typing and press Enter to search

      U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

      U kunt ook onderstaand formulier invullen.

      Voornaam (verplicht)

      Achternaam (verplicht)

      E-mail (verplicht)

      Telefoonnummer

      Onderwerp

      Uw bericht

      Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

      U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

      Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

      Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

       

      Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

      Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

      U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

      U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

      Voornaam (verplicht)

      Achternaam (verplicht)

      E-mail (verplicht)

      Telefoonnummer

      Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt