SCREENING PERSONEEL

Wij controleren de echtheid

PRE EMPLOYMENT SCREENING / SCREENING INTERN PERSONEEL

U wilt personeel aannemen, maar zonder goede screening kunt u zich later nog wel eens lelijk in de vingers snijden. Of misschien heeft u wel personeel in dienst nemen, maar heeft vanaf de voorkant geen goede screening gedaan. Nu twijfelt u aan uw personeel, door verschillende redenen zijn er veel vraagtekens ontstaan over zijn integriteit of achtergrond.

Wilt u betrouwbaar personeel en wilt u zich geen zorgen maken over hun integriteit en betrouwbaarheid, dan kunnen wij u een oplossing bieden.

RISICO’S BEPERKEN DOOR GOEDE SCREENING

Screenen van kandidaten kan risico’s sterk beperken. Werknemers die misbruik maken van hun machtpositie, die hun werkervaring hebben verzonnen of die strafbare feiten gepleegd hebben die relevant zijn voor hun functie kunnen uw organisatie schade toebrengen.

Screening is aan te raden voor alle integriteitsgevoelige functies in uw organisatie. Denk aan managers met veel bevoegdheden, mensen die met kwetsbare groepen werken (zoals kinderen, ouderen, zieken of mensen met een beperking), medewerkers die omgaan met geld en goederen, en medewerkers die toe – gang hebben tot gevoelige informatie, bepaalde ruimten (machines, opslag, gevaarlijke stoffen, virussen) of vitale infrastructuur (energie, ICT, waterveiligheid).

Erkend en gecertificeerd

De Privé Detective is onder POB nummer 1641 ingeschreven bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Door deze vergunning is De Privé Detective officieel erkend om recherche werkzaamheden uit te voeren. Tevens zijn wij door de korpschef van de nationale politie gescreend.

Overzichtelijke kosten

Marktconform hanteren wij een laag uur tarief . Alle kosten worden vooraf in kaart gebracht, zo komt u nooit tot verrassingen te staan.

Intakegesprek

Wij bieden altijd een geheel kosteloos en vrijblijvend oriënterend intakegesprek aan.

Privacy gegarandeerd

Wij borgen uw privacy ten alle tijde. Enkel de opdrachtgever krijgt de rapportage en de film van de gemaakte beelden.

Persoonlijk plan

Wij stellen samen met u een onderzoeksplan op. Zo weet u van tevoren wat de stappen zijn en wordt u niet achteraf verrast.

Door heel Nederland

Wij werken vanuit het centrum van Nederland. Met de best opgeleide rechercheurs door het hele land. Hierdoor kunnen wij snel handelen.

De beste middelen

Onze technische middelen zijn van de laatste generatie. Doordat wij enkel gaan voor het beste kunnen wij u ook het beste bieden.

Wij zijn De Privé Detective

Het team van De Privé Detective bestaat voornamelijk uit oud politie rechercheurs. Aangevuld met specialisten afkomstig van de FIOD en andere opsporingsdiensten. Door al deze krachten te bundelen  staan wij sterk en gaan wij geen onderzoek uit de weg. Wij zoeken altijd naar de waarheid en laten ons niet leiden door aannames maar enkel door feiten hier door krijgt u een ronde zaak onderbouwd door een rapportage en of dossier die u van de polite zou mogen verwachten.

Volg ons op Facebook en Twitter

 • Operationeel rechercheur
  Operationeel rechercheur

  Ervaring opgedaan bij bijzondere opsporingseenheden binnen de politie maken mij tot een allround rechercheur. Het dynamisch volgen van personen is voor mij een van de dagelijkse taken. Elke dag zie ik dit weer als een uitdaging.

  • Fraude expert
   Fraude expert

   Snuffelen en speuren in cijfertjes en documenten is mijn expertise. Mijn analytisch vermogen samen met de ervaring opgedaan bij FIOD maakt mij tot de beste rechercheur. Wanneer er iets niet klopt dan kom ik daar achter.

   • Digitaal specialist
    Digitaal specialist

    Computers zijn mijn lust en mijn leven. Ik word vaak omschreven als een ethical hacker. Ik vind het mooi om kennis in te kunnen zetten in onderzoeken om zo de eerlijke mens te kunnen helpen.

    • Forensisch onderzoeker
     Forensisch onderzoeker

     Ik voer alle forensische onderzoeken uit bij De Privé Detective. Mijn specialismen zijn het afnemen en analyseren van vingerafdrukken en DNA. Op zoek gaan naar het missende puzzelstukjes is mijn passie, als er sporen zijn dan vind ik ze.

     • Professioneel verhoorder
      Professioneel verhoorder

      Ik ben professioneel verhoorder bij de prive detective. Ik heb jarenlang voor de politie gewerkt en ben daar belast geweest met grootschalige en spraakmakende onderzoeken.

      Wat onze klanten over ons zeggen

      • Ik kan niet anders zeggen dan dat rechercheurs hun vak echt verstaan. Ze hebben enorme passie voor hun werk en geven echt alles. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk.

      • De mensen achter de privé detective veel kennis van het vak, ze zijn innovatief en vernieuwend en daar hou ik van. Dankzij hun opsporingsmethoden heb ik nu genoeg wettelijk bewijs om een zaak aan te spannen tegen een ex medewerker van mij.

      WIJ BIEDEN TEGEN EEN SCHERP TARIEF VERSCHILLENDE PAKKETTEN AAN, AFHANKELIJK VAN DE FUNCTIE

      De zwaarte van de screening hangt af van het risicoprofiel van de functie. Voor elk functietype is een afzonderlijke controle. Wij bieden deze screening op maat aan, afhankelijk van uw doelstelling. De zwaarte hangt af van verschillende vraagstukken;

      Hebben zij beschikking tot vertrouwelijke informatie
      Houden zij zich bezig met geldzaken
      Kunnen zij op basis van hun positie invloed uitoefenen
      Heeft hun beoordeling of advies grote gevolgen
      Schaffen zij goederen aan of houden zij zich bezig met aanbestedingen
      Houden zij toezicht
      Voeren zij taken zelfstandig uit
      Werken zij direct met burgers of bedrijven waardoor zij beïnvloed kunnen worden.
      Gaan zij om met kwetsbare groepen
      Hebben zij toegang tot bepaalde ruimtes of systemen
      Het is belangrijk om te weten wie u in huis heeft. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen, neem dan contact met ons op.

      VOORBEELDEN VAN ENKELE CONTROLES

      – Vaststellen en controleren identiteit, o.a. identiteitsbewijs en controle in het BKR/ VIS-register (Verificatie Informatie Systeem)

      – Curriculum vitae check, o.a. controle diploma’s en cijferlijsten, getuigschriften, werkhistorie

      – Toetsing sollicitatieformulier

      – Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

      – Referentieonderzoek – OSINT (mass media search) onderzoek (beperkt/ uitgebreid), o.a. controle open bronnen, professionele semi open bronnen, internationaal gezochte personen, in waarschuwingslijsten, op relevante civielrechtelijke uitspraken

      – Financieel onderzoek (beperkt/ uitgebreid): BKR Registratie, WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen), faillissementen, loonbeslag en betalingsmoraal

      – Interview integriteit

      – Integriteittest

      – Omgevingsonderzoek

      Neem nu contact op en huur ons in

      Contact met ons is geheel vrijblijvend. Twijfel niet en maak gebruik van onze expertise.

      POLITIE_Nederland_Logo
      ap_logo
      ro_vj_logo_2_rgb_pos-op-wit

      Start typing and press Enter to search

      U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

      U kunt ook onderstaand formulier invullen.

      Voornaam (verplicht)

      Achternaam (verplicht)

      E-mail (verplicht)

      Telefoonnummer

      Onderwerp

      Uw bericht

      Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

      U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

      Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

      Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

       

      Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

      Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

      U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

      U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

      Voornaam (verplicht)

      Achternaam (verplicht)

      E-mail (verplicht)

      Telefoonnummer

      Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt