ONDERZOEK ZIEKTEVERZUIM

Heeft u het gevoel dat uw medewerker onterecht ziek thuis is? Heeft u meerdere aanwijzingen gekregen waardoor het “onderbuikgevoel” alleen maar groter wordt. Dit voelt niet fijn voor u maar ook zeker niet voor uw organisatie. Of uw organisatie nu klein of groot is, iedere organisatie kent regels. Zo ook uw organisatie. Helaas worden deze regels niet altijd nageleefd. Wanneer werknemers regels overtreden of consequent ongewenst gedrag vertonen, moet er door het management opgetreden worden.

Soms zijn er wel aanwijzingen dat uw medewerker niet naar behoren functioneert, maar is zijn of haar gedrag niet altijd goed te verklaren om een dossier op te bouwen. Het kan zijn dat een medewerker niet goed functioneert door persoonlijke problemen of verslavingsproblematiek. Vaak meldt een medewerker zich hierdoor onterecht ziek en dit kost uw organisatie veel tijd en geld.

POLITIE_Nederland_Logo
ap_logo
ro_vj_logo_2_rgb_pos-op-wit

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt