WAT KOST HET INHUREN VAN DE PRIVÉ DETECTIVE?
Op deze pagina zie je wat het inhuren van De Privé Detective kost.
(+31) 085 90 22 120

WAT DOEN RECHERCHEURS IN EEN ONDERZOEK BIJ DE PRIVÉ DETECTIVE?

 
U heeft met ons contact gehad, via de chat, telefoon, mail of persoonlijk en u wilt een onderzoek laten uitvoeren. Hoe nu verder?


Nadat wij elkaar gesproken hebben krijgt u van ons via de mail een vrijblijvende offerte.  In de offerte leest u onder andere de doelstelling, de in te zetten methodieken, de uren en tijdstippen waarin wij werkzaamheden uitvoeren en hoe wij de verslaglegging in het Rechercheonderzoek gaan doen.


Nadat u zich erin kunt vinden en akkoord geeft plannen wij de zaak in. De factuur kunt u vooraf online of contant betalen. Tijdens en na het onderzoek houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.


Wij hebben op onze website onderzoeken aangeboden die wij uitvoeren, mocht uw wens er niet bij zitten neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen elk onderzoek uitvoeren die u wenst. 

 WAT KOST DE PRIVÉ DETECTIVE

 
Vooraf is het geven van een kostenplaatje in een Recherche onderzoek moeilijk. Wanneer wij in gesprek zijn en meer van de zaak afweten kunnen wij aangeven wat de mogelijkheden en kosten zijn. Daarvoor hebben wij wel eerst meer informatie nodig.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Op welke dagen zou een onderzoek uitgevoerd moeten worden
  • Tussen welke tijdstippen
  • Van welk vervoersmiddel maakt deze persoon gebruik
  • Wanneer zouden wij de beste kans hebben om de doelstelling te behalen

Wanneer wij deze gegevens weten kunnen wij een strak plan maken en exact de kosten beramen.

 

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.