WAT KOST HET INHUREN VAN DE PRIVÉ DETECTIVE?
Op deze pagina zie je wat het inhuren van De Privé Detective kost.
(+31) 085 90 22 120
Alimentatie onderzoek
Alimentatie onderzoek
Gedragsonderzoek minderjarigen
Gedragsonderzoek minderjarigen
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar een vermist persoon
Onderzoek naar een vermist persoon
Overige Onderzoeken
Overige Onderzoeken

IK WIL EEN  PRIVÉ DETECTIVE INHUREN! WAT KAN IK VERWACHTEN

 

Wat betekent het om een Prive Detective in te huren? Wat kost een onderzoek en wat krijg je ervoor? Dat zijn hele logische vragen die beantwoord moeten worden voordat u een stap wilt gaan nemen. 

Wij werken als Prive Detective op basis van een uur tarief. Wij maken op basis van de informatie een goede plan van aanpak. In het plan van aanpak staat precies beschreven wat wij gaan doen en hoeveel uren dit gaat kosten. Qua uur tarief moet u denken aan een vanaf prijs van € 95 euro ex btw per uur per rechercheur. Dit uur tarief is tussen kantoortijden. In een onderzoek werken wij minimaal 4 uur aaneengesloten, daarbij komen nog de kosten van een rapportage etc. Daarnaast zit er vaak ook een reistijd en reiskosten in waar u rekening mee moet houden. U moet denken aan een minimale prijs van € 1000 euro ex btw als u echt goed onderzoek wilt laten verrichten. 


Vaak is een prive detective onderzoek ook gevoelige privé aangelegenheden die je niet graag deelt met onbekenden. Dat is niet heel gek, het is juist heel normaal om te weten waar u aan toe bent. Contact opnemen met een Privé Detective is al een enorme stap. Een Privé Detective inhuren kan zeker heftig voelen, dit begrijpen wij helemaal. De privacy van mensen vinden wij erg belangrijk. U kunt in eerste instantie anoniem contact met ons opnemen. Pas als u echt een onderzoek wilt laten uitvoeren moeten wij weten wie u bent. U kunt van ons aannemen dat wij uw gegevens goed beschermen en uw privacy waarborgen.

Hacken van telefoons en laptops is verboden en bieden wij om deze reden ook niet aan. 

Het doel van de Prive Detective is onze cliënten ondersteunen in hun Recherche Onderzoek en een goed juridisch eindproduct neer te zetten.

WAT DOEN RECHERCHEURS IN EEN ONDERZOEK BIJ DE PRIVÉ DETECTIVE?

 
U heeft met ons contact gehad, via de chat, telefoon, mail of persoonlijk en u wilt een onderzoek laten uitvoeren. Hoe nu verder?


Nadat wij elkaar gesproken hebben krijgt u van ons via de mail een vrijblijvende offerte.  In de offerte leest u onder andere de doelstelling, de in te zetten methodieken, de uren en tijdstippen waarin wij werkzaamheden uitvoeren en hoe wij de verslaglegging in het Rechercheonderzoek gaan doen.


Nadat u zich erin kunt vinden en akkoord geeft plannen wij de zaak in. De factuur kunt u vooraf online of contant betalen. Tijdens en na het onderzoek houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.


Wij hebben op onze website onderzoeken aangeboden die wij uitvoeren, mocht uw wens er niet bij zitten neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen elk onderzoek uitvoeren die u wenst. 

 WAT KOST DE PRIVÉ DETECTIVE

 
Vooraf is het geven van een kostenplaatje in een Recherche onderzoek moeilijk. Wanneer wij in gesprek zijn en meer van de zaak afweten kunnen wij aangeven wat de mogelijkheden en kosten zijn. Daarvoor hebben wij wel eerst meer informatie nodig.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Op welke dagen zou een onderzoek uitgevoerd moeten worden
  • Tussen welke tijdstippen
  • Van welk vervoersmiddel maakt deze persoon gebruik
  • Wanneer zouden wij de beste kans hebben om de doelstelling te behalen

Wanneer wij deze gegevens weten kunnen wij een strak plan maken en exact de kosten beramen.

 

Neem contact met ons op


Uiteraard kunt u ons ook bellen wij zijn 24/7 via de telefoon bereikbaar! (+31) 085 90 22 120. Of stuur een mail naar info@deprivedetective.nl

Bedankt!


Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.