OVERIGE ONDERZOEKEN
Altijd een onderzoek op maat
(+31) 085 90 22 120

IK WIL EEN ONDERZOEK MAAR IK ZIE OP DE SITE HET ONDERWERP VAN MIJN PROBLEEM NIET TERUG?

 

U heeft een probleem en u wilt daarbij geholpen worden, daarom bent u bij ons terecht gekomen. U heeft een specifiek probleem maar kunt op onze site niet het onderwerp terug vinden. U hoeft zich geen zorgen te maken of verder te zoeken, wij kunnen u helpen met uw probleem.

 

IS UW PROBLEEM TE ONDERZOEKEN?

 
Overal waar aanwijzingen te vinden zijn, kunnen wij helpen met onderzoek. Wij vinden niets te gek om te onderzoeken, ons einddoel is daarbij het belangrijkste. De waarheid boven tafel krijgen en uw probleem oplossen.

Berichten
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Vermist persoon teruggevonden dankzij de privé detective
Wanneer is het verstandig een privé detective in te schakelen?

DE PRIVÉDETECTIVE KAN JE HIERBIJ HELPEN

 
Wij werken uiterst discreet en maken gebruik van de meest geavanceerde technieken. Onze privédetectives zijn allen goed opgeleide ex-politieagenten, die precies weten wat wettelijk toelaatbare bewijzen zijn. Wij hanteren de scherpste prijzen en na afloop van het onderzoek ontvang je alle bewijzen en beelden. U heeft een probleem en wij zorgen voor het bewijs.

 

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.