ONDERZOEK NAAR EEN VERMIST PERSOON
Wij sporen hem of haar op!
(+31) 085 90 22 120

ZOEKT U EEN VERMIST PERSOON?

 

Bent u een dierbare kwijt en moet er snel gehandeld worden? Of zoekt u iemand en zijn er geen mogelijkheden om in contact te komen met deze persoon, dan kunnen wij u direct helpen!

In de praktijk wordt er door de politie vaak direct actie ondernomen als een minderjarig kind verdwenen of vermist is. Helaas blijkt dit met meerderjarige personen anders te werken, zonder aanwijzing van direct gevaar heeft het voor velen geen prioriteit. Voor ons wel, of er nu een persoon uit het niets verdwenen is, of u een persoon zoekt uit het verleden. Wij helpen u en voeren elk onderzoek gedegen en nauwkeurig uit. Mensen laten onbewust en bewust sporen achter, wat vaak niet gelijk herkend wordt als belangrijk zijnde. Tevens is er bijna niemand die niet actief is op het internet, middels een mobiele telefoon, tablet etc. Als er een spoor is dan vinden wij het.

 


JARENLANGE ERVARING IN DE OPSPORING VAN VERMISTE PERSONEN


Door onze jarenlange ervaring in het zoeken naar vermiste personen zijn wij van onschatbare waarde.
Bij vermissingen komen wij direct in actie en kunt u gelijk op onze hulp rekenen. Het direct onderzoeken van alle sporen op het internet kan vaak een richting geven in het zoeken naar de vermiste. Vaak is één aanwijzing genoeg om alles uit de kast te trekken om de vermiste persoon op te sporen en veilig thuis te brengen.

Berichten
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Vermist persoon teruggevonden dankzij de privé detective
Wanneer is het verstandig een privé detective in te schakelen?

OUDEREN DIE STEEDS LANGER OP ZICHZELF MOETEN BLIJVEN WONEN

 
Waar mensen niet gelijk aan zouden denken bij vermiste personen zijn ouderen, maar juist bij deze groep kunnen wij van meerwaarde zijn. Een groot probleem in Nederland zijn de ouderen die langer op zichzelf moeten wonen omdat de zorg te duur wordt. Deze personen kunnen vaak niet goed voor zichzelf zorgen en lopen in sommige gevallen weg. Bepaalde ziektebeelden zoals Alzheimer brengen gedragsveranderingen teweeg. U voelt een constante onzekerheid of het wel goed gaat met uw dierbaren. Wij geven preventieve adviezen en hebben tevens technische hulpmiddelen die helpen uw dierbaren met een geruster hart thuis te laten. U kunt hierbij denken aan een GPS in de vorm van een horloge, waar ook mee gebeld kan worden. U kunt ten alle tijde zien waar de persoon is. Tevens kunt u een gebied instellen, als deze persoon het gebied verlaat krijgt u een sms. Op deze manier kunt u een stuk onrust achter u laten.

Wilt u een onderzoek in gang zetten om te kijken hoe wij u in deze situatie kunnen helpen? Wij stellen samen met u een plan van aanpak op. De beoogde inzet van mensen en technische middelen, én de daarbij behorende tarieven worden vooraf in kaart gebracht. Bij spoed komen wij direct in actie omdat de eerste uren van essentieel belang zijn. Met uitstekende digitale rechercheurs kunnen alle sporen op het internet nagegaan worden. Ook alle gegevens dragers van de te onderzoeken persoon, zoals telefoons, tablets e.d., zullen onderzocht worden.

Vermist persoon teruggevonden dankzij de privé detective
De Prive Detective Nieuws, vermist april 10, 2018
Vermist persoon teruggevonden dankzij de privé detective

Een mooi verhaal dat de privé detective met jullie moet delen! Soms zijn er van die succesverhalen die gewoon met de wereld gedeeld moeten worden. Dit is er 1 van! Een leuke, spannende, heftige [...]

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.