WIE IS DE PRIVE DETECTIVE
Erkend en geregistreerd door politie en justitie NR 1641 met Keurmerk van de NVB
(+31) 085 90 22 120
Alimentatie onderzoek
Alimentatie onderzoek
Gedragsonderzoek minderjarigen
Gedragsonderzoek minderjarigen
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar een vermist persoon
Onderzoek naar een vermist persoon
Overige Onderzoeken
Overige Onderzoeken

RECHERCHEBUREAU DE PRIVÉ DETECTIVE / DPD-CONSULTANCY

 

Wie zijn wij? Wie zijn de mensen achter de Privé Detective?
De Privé Detective is een handelsnaam onder vergunningnummer 1641, onder de vlag van Recherchebureau DPD-Consultancy. Wij hebben ons Recherchebureau gesplitst in een zakelijke tak en een tak voor particulieren, de privé detective.

In 2013 opgericht onder de naam Recherche Boven Water met vergunningsnummer 1400. Omdat wij de afgelopen jaren flink gegroeid zijn, een naamswijziging doorgevoerd hebben en een B.V. zijn geworden, hebben wij vergunningsnummer 1400 ingeleverd voor nummer 1641.

 

Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau Nederlandse Veiligheidsbranche
Ons Recherchebureau is in het bezit van een Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau afgegeven door de Nederlandse Veiligheidsbranche. In de wereld van de Particulier Onderzoekers zijn 2 verschillende keurmerken in omloop. De eisen van het keurmerk kunnen verschillen. Onderzoek om deze reden dan ook wat er het beste bij uw bedrijf past. 


Ons team bestaat uit een zeer gedreven groep mensen, die allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: een enorme passie voor het vak.

 

Specialisme
Elk teamlid beschikt over zijn of haar eigen unieke specialistische kennis, opgedaan bij zeer diverse (overheids-)instanties. Natuurlijk beschikken we over ruime ervaring met politiewerkzaamheden, onder andere vanuit de (landelijke) Politie, recherche en ervaring binnen de Dienst Specialistische Recherche Toepassingen.

Daarnaast hebben we teamleden met een verleden bij Defensie, het Korps Mariniers en de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Voorts zijn er ook nog teamleden die werkzaam zijn geweest als sociaal rechercheur belastingzaken, forensisch specialist en ICT-specialist. Al met al een zeer uitgebreid pakket aan ervaring, dat we nu samengebundeld in kunnen zetten om voor elk mogelijk scenario een oplossing te kunnen bieden.


Door het samenvoegen van al deze kennis en capaciteiten, zijn wij als geen ander in staat om zeer diverse methodieken en middelen toe te passen binnen ons werkgebied. Juist door deze integrale samenwerking, kunnen wij nu totaaloplossingen bieden die anderzijds niet mogelijk waren geweest.

Het doel van de Prive Detective is onze cliënten ondersteunen in hun Recherche Onderzoek en een goed juridisch eindproduct neer te zetten.

HET DOEL VAN DE PRIVE DETECTIVE? 

 
Het doel van de Prive Detective is onze cliënten ondersteunen in hun Recherche Onderzoek en een goed juridisch eindproduct neer te zetten.

 

Wij staan voor eerlijkheid en rechtvaardigheid, dat is onze drijfveer.
Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, door onze gedeelde ambitie en vooruitstrevendheid blijven wij ons continu onderscheiden op het Recherche gebied. Het is voor ons essentieel om ons kennisniveau altijd up-to-date te houden, betreffende de meest recente onderzoeksmethoden en de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van onderzoeksmiddelen.

 

U kunt er vanuit gaan dat wij blijven streven naar uitmuntendheid binnen ons vakgebied. Indien wij a;s Prive Detective voor u een Recherche opdracht uitvoeren, halen wij alle informatie boven tafel die van belang is voor uw zaak.
De Privé Detective is een gerenommeerd Recherche Bureau, geregistreerd en erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder POB nummer 1641. Wij opereren zowel landelijk als internationaal.

 

De Privé Detective in de Media!

Wellicht ben je Vanessa wel eens tegengekomen in televisieprogramma’s als "Online Criminelen ontmaskerd, 112 Vandaag, Op de Vlucht en De Buit’’

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.