PRIVE DETECTIVE BIJ ONDERZOEK NAAR OVERSPEL
Wij krijgen de waarheid boven tafel!
(+31) 085 90 22 120
Alimentatie onderzoek
Alimentatie onderzoek
Gedragsonderzoek minderjarigen
Gedragsonderzoek minderjarigen
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar een vermist persoon
Onderzoek naar een vermist persoon
Overige Onderzoeken
Overige Onderzoeken

PRIVE DETECTIVE BIJ ONDERZOEK NAAR OVERSPEL!


Heeft u het gevoel dat uw partner iets achter houdt? Ons Recherchebureau doet voor u onderzoek naar overspel.

Doet hij/zij de laatste tijd bijvoorbeeld anders tegen u en krijgt u er geen vat op, dan kan een onderzoek naar overspel zeker uitkomst bieden. Heeft u twijfel en weet u geen uitweg meer, dan kunnen wij u helpen.

 

De oplossing is er, met een onderzoek krijgt u duidelijkheid op uw vragen en vermoedens. Herkent u onderstaand meerdere signalen, neem dan contact met ons op! Wij nemen de kosten van het intakegesprek op ons.

 

KOSTEN VOOR ONDERZOEK NAAR OVERSPEL?

 
Met onze kennis en ervaring op het gebied van rechercheren en onze technieken en innovatie zijn wij verreweg het goedkoopste op de markt qua particuliere Recherche. Bij recherchewerkzaamheden kunt u denken aan het observeren,  onderzoek op het internet of in de geschiedenis van uw computer.

 

Tijdens deze observaties zullen technische middelen ingezet worden. Wij leggen het overspel zo goed mogelijk voor u vast op foto en videomateriaal. Want beelden zeggen meer dan woorden. Hier kunt u de kosten vinden.


Door onze ervaring kunnen wij wel een schatting maken van de kosten van een overspel onderzoek. In de praktijk merken wij dat wij met een onderzoek van ongeveer € 1000,- euro de casus wel opgelost krijgen. Afhankelijk van het doel en de situatie kan het onderzoek uiteraard ook meer/minder kosten. Wij proberen samen met u een zo’n concreet mogelijk plan te maken om de kosten laag te houden. Lees meer op onze pagina "tarieven"

 

Hacken van telefoons of laptops is verboden, dit bieden wij om deze reden dan ook niet aan. 

Het doel van de Prive Detective is onze cliënten ondersteunen in hun Recherche Onderzoek en een goed juridisch eindproduct neer te zetten.

CONTACT IN RELATIE TOT HET ONDERZOEK NAAR OVERSPEL 


Wij begrijpen dat de stap om daadwerkelijk een overspel onderzoek op te starten groot is.

 

Het is ook niet niks om uw partner in de gaten te laten houden door een recherchebureau. Maar hoe moeilijk ook, soms heeft u duidelijkheid nodig om verder te kunnen in een situatie.

 

Het gevoel van onrecht verdwijnt niet zonder duidelijkheid en antwoorden. Via de chat direct uw vraag stellen aan een van onze medewerkers. U kunt ook een telefonsiche afspraak maken, of bij ons op kantoor langskomen voor een intake gesprek, deze kosten nemen wij op ons.

Mocht u zich prettiger voelen bij een vrouwelijke rechercheur tijdens het eerste contact, dan is zij direct beschikbaar. Neem via het contactformulier contact met ons op of bel ons voor een afspraak. Nadat wij een onderzoek hebben opgestart kunt u via onze site via de interne mail contact met ons onderhouden. Op deze manier kan uw partner niet achter uw mail verkeer komen, u hoeft dit dus niet via uw eigen mailadres te doen.

Lees ook onze blog "Wat mag absoluut niet als Prive Detective"

Neem contact met ons op


Uiteraard kunt u ons ook bellen wij zijn 24/7 via de telefoon bereikbaar! (+31) 085 90 22 120. Of stuur een mail naar info@deprivedetective.nl

Bedankt!


Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

SIGNALEN VAN OVERSPEL
 

Vermoedens van ontrouw beginnen vaak met een “onderbuik” gevoel en in de praktijk blijken deze vermoedens helaas vaak te kloppen. De volgende signalen kunnen een teken zijn dat er iets niet klopt:

 • Je kent je partner inmiddels goed genoeg om te merken dat hij of zij zich anders dan normaal gedraagt de laatste tijd.
 • Je partner is ineens ‘te’ vaak met zijn of haar uiterlijk bezig is.
 • Als je in de buurt van zijn of haar computer komt worden ineens allerlei vensters afgesloten.
 • Je partner bewaakt zijn of haar mobiele telefoon met uiterste zorg om te voorkomen dat jij kunt kijken wie er belt en smst.
 • Je partner ontvangt allerlei berichten die snel gewist worden.
 • Zijn of haar telefoon gaat overal met hem of haar mee.  Zijn of haar telefoon ligt tegenwoordig ook omgedraaid.

 • Je partner heeft ineens een code op zijn of haar telefoon, en verandert deze code om de week.
 • Zijn of haar telefoon geluid staat uit als jij in de buurt bent. Niet alleen het bel geluid, maar al zijn of haar andere multimedia apps. Vroeger kon je in het scherm zien wie er een bericht stuurde, nu heeft hij of zij deze instelling gewijzigd en zie en hoor je niets meer.
 • Hij of zij maakt vaker ruzie met je, en geeft je de schuld van alles.
 • Hij of zij neemt bij thuiskomst direct een douche, terwijl dit vroeger niet zo was.
 • Hij of zij komt op onregelmatige tijden thuis, of moet overwerken.
 • De seks is ver onder de maat. Vroeger kon hij of zij niet van je afblijven en nu ziet hij of zij je niet meer staan.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van signalen die kunnen aangeven dat er iets niet klopt. Wilt u duidelijkheid en houden onrustige gedachten u constant bezig?

Dan is het misschien tijd om de stap te wagen om dit te controleren. Wij van de Privé detective hebben jarenlange ervaring in het onderzoeken naar overspel. Alle waarnemingen worden op beeld vastgelegd. Wilt u het eindelijk eens zeker weten? Wij staan graag voor u klaar.  In de praktijk kan het ook voorkomen dat uw twijfels onterecht zijn. Zodra dit bevestigd wordt kan dit ook een eerste stap zijn naar een positieve vooruitgang zijn in uw relatie. Mochten uw twijfels helaas terecht zijn dan zorgen wij voor gedegen bewijzen en adviseren wij u bij een eventueel vervolgtraject. Wij werken nauw samen met een gerenommeerd advocatenkantoor. U staat er niet alleen voor in het maken van de juiste, maar moeilijke beslissingen.

 

Heeft u meer informatie nodig omtrent onderzoek naar overspel? Neem dan hieronder contact met ons op.

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze zakelijke klanten over ons zeggen

Wij zijn heel erg goed geholpen dankzij de mensen van dit bedrijf. Professioneel, gedreven en vakkundig. Er is goed gewerkt onder hoge spanning en vreemde tijden, niets was teveel. Ondanks de vervelende situatie zijn we blij met dit bedrijf in contact te zijn gekomen, die het probleem zeer goed en adequaat tot een goede uitkomst hebben gebracht. Intratuin Emmen

Naar aanleiding van een fraude binnen onze organisatie zijn wij in contact gekomen met DPD. Door Stephanie Richters zijn we bijzonder goed geholpen. Na het opstellen van een duidelijk plan van aanpak kon het onderzoek binnen een dag worden opgestart. Het onderzoek en de geboden rapportage heeft ons zeer geholpen bij het afhandelen van deze delicate kwestie binnen onze onderneming. De vakkundigheid en advisering van Stephanie en haar recht voor zijn raap advies zijn verhelderend.