ALIMENTATIE ONDERZOEK DOOR ONS PARTICULIERE RECHERCHEBUREAU!
Wij zorgen dat u niet onterecht alimentatie betaalt
(+31) 085 90 22 120
Alimentatie onderzoek
Alimentatie onderzoek
Gedragsonderzoek minderjarigen
Gedragsonderzoek minderjarigen
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar een vermist persoon
Onderzoek naar een vermist persoon
Overige Onderzoeken
Overige Onderzoeken

ALIMENTATIE ONDERZOEK DOOR ONS RECHERCHEBUREAU

 

Betaalt u ten onrechte teveel partneralimentatie en voelt u zich onrecht aangedaan? Ons Particulier Recherchebureau voert voor u alimentatie onderzoek uit. De kosten van ons Recherche Onderzoek kunt u 100% verhalen op uw ex partner. 

 

Heeft u het vermoeden dat uw ex partner stiekem samenwoont met een nieuwe partner, of dat hij of zij meer inkomsten heeft,  en wel in het eigen levensonderhoud kan voorzien? Dan betaalt u waarschijnlijk ten onrechte teveel alimentatie aan uw ex partner. Het voelt niet goed en u weet niet hoe u dit moet aanpakken. Wij hebben de oplossing voor u!

 

Ons Particulier Recherchebureau verricht onderzoek en vergaart op de juiste manier zoveel mogelijk informatie om bij de rechter de onterechte alimentatie aan te vechten. De rechter stelt de volgende bewijslast;

U dient aan te tonen;

  • Of het een affectieve relatie van duurzame aard is tussen uw ex partner en zijn/haar nieuwe partner
  • Wat de wederzijdse verzorging is
  • Of zij een gemeenschappelijke huishouding voeren

 

Mocht u niet aan alle criteria voldoen, dan is een Alimentatie onderzoek door ons Particulier Recherchebureau nog steeds hartstikke nuttig. Uw maandelijkse betaling kan ook verlaagd worden!

Het doel van de Prive Detective is onze cliënten ondersteunen in hun Recherche Onderzoek en een goed juridisch eindproduct neer te zetten.

PRE ALIMENTATIE ONDERZOEK

 
Een pre alimentatie onderzoek kost € 2950 exclusief BTW. Deze uren worden, in overleg met u, ingevuld met bijvoorbeeld een internetonderzoek, observaties en het horen van getuigen, gericht op het hoofdverblijf. Wij zijn vernieuwend in het gebruik van technieken ten behoeve van het recherche- en opsporingswerk, dit kan u helpen bij het verzamelen van de benodigde bewijslasten.

In deze uren zal er door ons Particuliere Recherchebureau zoveel mogelijk informatie gegenereerd worden. Na deze uren kan er concreet iets gezegd worden over de haalbaarheid van het onderzoek en de kosten die eraan verbonden zijn om een volledig onderzoek te laten uitvoeren voor een nililstelling bij de rechter.

Neem contact met ons op


Uiteraard kunt u ons ook bellen wij zijn 24/7 via de telefoon bereikbaar! (+31) 085 90 22 120. Of stuur een mail naar info@deprivedetective.nl

Bedankt!


Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

BEWIJSLAST DOOR ONS RECHERCHEBUREAU OM DE ONTERECHTE PARTNER ALIMENTATIE TE LATEN STOPPEN!

 
Deze ondersteunende bewijzen kunt u vaak in de praktijk niet zomaar bij elkaar verzamelen. Wij begrijpen dat dit voor u frustrerend kan zijn, omdat u duidelijke signalen heeft dat er iets niet klopt aan deze situatie. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste bewijslasten met als doel dat u naar de rechter kunt stappen om de onterecht te hoog betaalde alimentatie aan te laten passen of zelfs te doen stoppen.

Bij bewezen onterechte alimentatie kunt u de onterechte alimentatie terugvorderen en u kunt zelfs het rechercheonderzoek op uw ex partner verhalen. U kunt een goede juridische en gedegen onderzoek van ons verwachten. Ook het internet zijn altijd sporen te vinden van iemands leven.

 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het observeren van personen, dit kan zowel statisch als dynamisch. Statisch is als de persoon of het object niet beweegt en dynamisch is als de persoon of het object wel beweegt. Dit kan bijvoorbeeld zijn, met de auto, fiets of openbaar vervoer. Onze observaties worden altijd ondersteund door middel van technische middelen zoals foto en videomateriaal. Dit bewijsmateriaal kunt u tijdens de eventuele rechtszaak gebruiken.

Wilt u meer informatie over een alimentatieonderzoek? Neem dan hier contact met ons op.

JURIDISCHE ONDERSTEUNING IN RELATIE TOT HET ALIMENTATIE ONDERZOEK.

 
De resultaten van het Recherche Onderzoek of deze situatie kunnen vragen om juridische begeleiding. Daarom werken wij nauw samen met gerenommeerde advocatenkantoren. Het bewijsmateriaal moet rechtsgeldig en onweerlegbaar zijn. In rechtszaken worden onze rapportages als juridisch bewijs toegelaten. Wanneer het tot een rechtszaak komt nemen rechters nemen deze rapportages dan ook als rechtsgeldig bewijs mee.

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.