HAALBAARHEIDSONDERZOEK
Erkend en geregistreerd door politie en justitie NR 1641
(+31) 085 90 22 120

HAALBAARHEIDSONDERZOEK


U weet niet zo goed wat de haalbaarheid van uw casus is en twijfelt of er resultaat gehaald kan worden in uw zaak. U wilt niet teveel geld betalen terwijl u niet weet of de zaak opgelost kan worden. Herkent u zich hier in? Wij denken graag met u mee over het onderzoek. In dit soort gevallen kunt u kiezen voor een vooronderzoek / haalbaarheidsonderzoek. U heeft in korte antwoord op de vraag, brengt een onderzoek mij voordeel? Na het afronden van dit vooronderzoek zal samen met u besloten worden of het wenselijk is om een vervolg onderzoek op te starten. Op deze manier weet u voorafgaand aan het daadwerkelijke onderzoek wat het plan van aanpak zal zijn en zal de strategie bepaald worden.

 

 

WAT KUNT U VERWACHTEN TIJDENS EEN HAALBAARHEIDSONDERZOEK

 

Tijdens het vooronderzoek worden alle relevante gegevens in kaart gebracht en geanalyseerd. Met deze belangrijke informatie krijgen wij een volledig inzicht in uw casus. De reden waarom u een onderzoek wilt laten verrichten en de personen of zaken waar het om draait. Hierna stellen wij een plan van aanpak op en kan er een strategie bepaald worden. Dit kan uiteraard tijdens een persoonlijk gesprek doorgenomen worden.

In het plan van aanpak vermelden wij;

  • uw aanleiding van het onderzoek
  • het doel wat u wilt behalen
  • de in te zetten middelen
  • de te verwachte onderzoek tijd
  • de kosten

U heeft dan een duidelijk overzicht in wat wij voor u kunnen betekenen en kunt u aan de hand hiervan bepalen of u het vervolg onderzoek wilt laten verrichten. 

Berichten
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Vermist persoon teruggevonden dankzij de privé detective
Wanneer is het verstandig een privé detective in te schakelen?

KOSTEN HAALBAARHEIDSONDERZOEK

 

Uit onze ervaring is gebleken dat er ongeveer 6 uur nodig is om alles in kaart te brengen, te analyseren en een gedegen plan van aanpak te maken. Bij complexere zaken zal hier mogelijk van afgeweken kunnen worden, uiteraard vooraf in overleg met u. Het vooronderzoek kost u maar 432,- euro en u weet gelijk waar u aan toe bent. Het plan van aanpak zal uiteraard ook schriftelijk aan u verzonden worden.

 

Heeft u nog vragen over het haalbaarheidsonderzoek? Stel via de chat uw vraag, onze medewerkers zullen proberen om zo snel en zo goed mogelijk uw vraag te beantwoorden. U kunt ons ook mailen of bellen, onze gegevens kunt u onder aan de website vinden.

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.