OOK EEN RECHERCHEBUREAU VOOR DE ZAKELIJKE MARKT!
Bedrijfsrecherche en consultancy voor zakelijke onderzoeken in binnen en buitenland
(+31) 085 90 22 120
RECHERCHEBUREAU DE PRIVÉ DETECTIVE / DPD-CONSULTANCY

De Prive Detective voert onderzoeken uit voor de particuliere markt. DPD-Consultancy voert de onderzoeken uit voor de zakelijke markt. De Prive Detective is een handelsnaam die valt onder DPD-Consultancy met vergunningsnummer 1641. Beiden zijn dus 1 bedrijf, met enkel een andere uitstraling. Wilt u een onderzoek uit laten voeren in de zakelijke markt? Kijk dan op onze zakelijke site.

Betrouwbaar // Discreet // Integer
Wat onze zakelijke klanten over ons zeggen

Wij zijn heel erg goed geholpen dankzij de mensen van dit bedrijf. Professioneel, gedreven en vakkundig. Er is goed gewerkt onder hoge spanning en vreemde tijden, niets was teveel. Ondanks de vervelende situatie zijn we blij met dit bedrijf in contact te zijn gekomen, die het probleem zeer goed en adequaat tot een goede uitkomst hebben gebracht. Intratuin Emmen

Naar aanleiding van een fraude binnen onze organisatie zijn wij in contact gekomen met DPD. Door Stephanie Richters zijn we bijzonder goed geholpen. Na het opstellen van een duidelijk plan van aanpak kon het onderzoek binnen een dag worden opgestart. Het onderzoek en de geboden rapportage heeft ons zeer geholpen bij het afhandelen van deze delicate kwestie binnen onze onderneming. De vakkundigheid en advisering van Stephanie en haar recht voor zijn raap advies zijn verhelderend.