GEDRAGSONDERZOEK MINDERJARIGEN
Erkend en geregistreerd Particulier Recherchebureau door politie en justitie NR 1641
(+31) 085 90 22 120
Alimentatie onderzoek
Alimentatie onderzoek
Gedragsonderzoek minderjarigen
Gedragsonderzoek minderjarigen
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar een vermist persoon
Onderzoek naar een vermist persoon
Overige Onderzoeken
Overige Onderzoeken

MAAKT U ZICH ZORGEN OVER UW ZOON OF DOCHTER?

 

Heeft u het gevoel dat uw kind verandert en heeft u geen idee waar dit mee te maken heeft? Wij voeren als Particulier Recherchebureau gedragsonderzoek uit voor minderjarigen. Dit wanneer u duidelijke signalen opvangt die niet zozeer leeftijds gerelateerd zijn, bijvoorbeeld;

  • Gedragsveranderingen
  • Uiterlijke veranderingen
  • Afzetten tegen u als ouders

 

Voelt het dat u de grip op uw kind verliest en u bent bang dat hij of zij verkeerde toekomst beslissingen neemt?

Wij kunnen u helpen met uw vraagstukken en zicht te krijgen in het leven van uw kind. Dit kan bijvoorbeeld door te kijken wat uw kind doet als hij of zij van huis is en met wie zij omgaan.

 

Op deze manier kan er een beeld gevormd worden of uw angsten terecht zijn. Met de onderzochte bewijzen bent u uw kind een stap voor, omdat u nu meer inzicht heeft in het dagelijks leven van uw kind. U kunt hierdoor betere beslissingen nemen met betrekking tot de omgang met uw kind. Men zegt ook vaak bij minderjarigen “vertrouwen is goed, maar controleren is beter”.

Het doel van de Prive Detective is onze cliënten ondersteunen in hun Recherche Onderzoek en een goed juridisch eindproduct neer te zetten.

WAT KAN ONS PARTICULIERE RECHERCHEBUREAU VOOR U BETEKENEN?

 
U wilt duidelijkheid en geen zorgen meer, dat begrijpen wij! Wij stellen samen met u een plan van aanpak op, uw informatie is voor ons heel waardevol om de kosten laag te houden. Van toepassing kan zijn, internetonderzoek en onderzoek van de gegevensdragers van de minderjarigen. Mobiele telefoons, tablets e.d. van uw kind worden onderzocht. Hiervoor hebben wij de beste digitaal rechercheurs in huis.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het heimelijk waarnemen (observatie) en de inzet van technische middelen. Alle waarnemingen die wij verrichten proberen we zo goed mogelijk te ondersteunen met video en foto bewijzen. U heeft na het onderzoek duidelijkheid over uw angsten of deze terecht waren of niet. Mocht uw voorgevoel toch juist blijken te zijn, dan adviseren en helpen wij u zo goed mogelijk in een vervolgtraject.

Heeft u meer info nodig over gedragsonderzoek voor minderjarigen? Neem hieronder contact met ons Particuliere Recherchebureau op!

 

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.