RECHERCHE ONDERZOEKEN VOOR PARTICULIEREN
HET MEEST INVOERENDE RECHERCHEBUREAU VAN NEDERLAND
(+31) 085 90 22 120

RECHERCHE ONDERZOEKEN VOOR PARTICULIEREN

De Privédetective biedt voor u als particulier toegankelijke en betaalbare recherchediensten aan.
De tarieven zijn aangepast aan de particulier om de start van een onderzoek laagdrempeliger te maken. Wij vinden het belangrijk dat ook u als particulier gebruik kunt maken van onze expertise en houden daarom rekening met onze tarieven. Wij hebben voor de meest voorkomende onderzoeken pakketten samengesteld en deze bieden wij tegen een gunstig tarief aan. Uiteraard bent u voor andere onderzoeken bij ons aan het juiste adres.

 

De Privé Detective een gerenommeerd Recherche bureau die in het bezit is van alle vergunningen en diploma’s om officieel een Recherchebureau te mogen uitvoeren.

 

Met een ruime ervaring binnen opsporingsdiensten gericht op zware en georganiseerde criminaliteit in binnen en buitenland zijn wij in de gelegenheid onze expertise aan te bieden. Wij zijn op de hoogte van alle technische mogelijkheden binnen het opsporingsgebied en passen deze ook toe in onze onderzoeken.

Berichten
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Vermist persoon teruggevonden dankzij de privé detective
Wanneer is het verstandig een privé detective in te schakelen?
Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.