Wanneer is het verstandig een privé detective in te schakelen?

Heeft u het vermoeden dat er iets aan de hand is in uw leven, maar weet u niet zo goed hoe u achter de waarheid moet komen? Of wilt u zelf het één en ander proberen te achterhalen, zonder precies te weten wat u wel en niet mag? Als particulier kunt u te maken krijgen met bepaalde situaties in uw privé leven, die een nare inbreuk kunnen maken op uw levenssfeer. U kunt misschien het vermoeden hebben dat uw partner vreemdgaat, of u betaalt uw ex-partner alimentatie en heeft het gevoel dat u teveel betaalt. Ook kunt u worstelen met een rechtszaak en de vraag, of het voor u überhaupt haalbaar is alles in gang te zetten.

Dit betreft allemaal gevallen waarin onderzoek dient te worden gedaan naar de persoonlijke levenssfeer van een ander, zodat u er achter kunt komen wat er gaande is. Om dit te kunnen doen, zijn bepaalde bevoegdheden vereist die u het recht geven inzicht te krijgen in privé gegevens van die ander. Een privé detective beschikt over zulke bevoegdheden, waardoor wij op rechtmatige wijze informatie kunnen verkrijgen die u daarna juridisch kunt gebruiken. Dit geldt ook voor een bedrijfsrecherche.Inbreuk op andermans privacy, mag dat zomaar?


Indien u wilt weten of het bedrag aan alimentatie dat u maandelijks betaalt correct is, dient u informatie te vergaren omtrent de financiële situatie van uw ex-partner. Als u wilt weten of uw partner vreemdgaat, zult u enige tijd bepaalde stappen van uw partner willen volgen om er achter te komen waar hij of zij verblijft in de tijd dat u niet samen bent. Het is echter geenszins zo, dat u zomaar inzicht krijgt in deze gegevens dan wel anderen zonder reden mag volgen.

Mensen hebben bepaalde rechten op het gebied van privacy, om hen te beschermen tegen eventueel kwaadwillende derden. Indien we allerlei gegevens in zouden kunnen zien van mensen in onze omgeving, zouden we allemaal in principe het mikpunt kunnen worden van personen die zich onrechtmatig zaken willen toe-eigenen. Denk aan digitale fraudeurs, criminelen die gegevens vergaren om mensen te kunnen chanteren maar ook stalkers. Wilt u op correcte wijze er achter komen of iemand in uw omgeving iets doet dat niet mag, dan zult u dit via een instantie moeten doen die over de juiste bevoegdheden hiertoe beschikt.Niet alles kan via officiële instanties


Hoewel u in sommige gevallen misschien naar de politie zou willen stappen, is dit niet in alle gevallen haalbaar en realistisch. De politie, evenals andere handhavende instanties, heeft al een bijzonder grote werkdruk en de kans dat zij voor u nagaan of uw partner overspelig is, is daardoor vrijwel nihil. In zulke gevallen kan een privé detective u daarom goed helpen. Een goede privé detective beschikt namelijk over een team van medewerkers met de nodige kennis en ervaring op het gebied van onderzoek en opsporing. Dientengevolge kunnen zij dit soort zaken op adequate wijze voor u oppakken en ervoor zorgen, dat u wettig en concreet bewijs krijgt gepresenteerd waardoor u eindelijk achter de waarheid komt.

De Privé Detective is al jaren werkzaam binnen het werkveld en kan u op verschillende manieren voorzien van duidelijke, efficiënte en effectieve bijstand. Wij zetten onze specialisten in om uw vragen op rechtmatige wijze te beantwoorden, zodat u niet langer in onzekerheid hoeft te verblijven. Neem anders eens vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag wat wij zoals voor u kunnen betekenen.

 


Recent posts
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Lees meer
Wie zit er achter de diefstal van deze peperdure tassen? Gezin uit Vleuten looft liefst 50.000 euro uit!
Lees meer
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Lees meer
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Lees meer