Heeft uw partner een vakantieliefde?

Vakantie is voor vrijwel iedereen één van de meest prettige perioden van het jaar. Eindelijk eens een paar weekjes vrij, geen stress en werk gerelateerde problemen, een geheel andere omgeving… Misschien zoekt u als gezin samen de zon op? Het Nederlandse weer is immers nog steeds niet voorspelbaar genoeg om op warme temperaturen te kunnen rekenen. Kortom: tijd om heerlijk uit te rusten en van uw vrijheid te genieten.

Het begrip vrijheid is echter nogal breed, het komt dus wel eens voor dat sommige mensen tijdens de vakantieperiode hier iets te veel van nemen. Overspel tijdens de vakantie is helaas een redelijk veel voorkomend fenomeen, dat in zeer weinig tijd direct korte metten kan maken met het vertrouwen binnen een bestaande relatie. Heeft u het gevoel dat uw partner een vakantieliefde heeft gevonden? Gedraagt uw partner zich anders? En heeft hij of zij ook na de vakantie nog steeds contact heeft met deze persoon? Dit doet ongetwijfeld veel pijn! Om er achter te komen of er daadwerkelijk sprake is van overspel, zijn er een paar zeer duidelijke tekenen waar u op kunt letten. U kunt ons ook onderzoek laten doen naar overspel dit kan gedaan worden door een Privé Detective.Hoe herkent u of uw partner een vakantieliefde heeft?


Vermeld dient te worden, dat vermoedens van overspel niet per definitie 100% betekenen dat uw partner ook echt overspel pleegt. Veel partners denken dat bijvoorbeeld afstandelijkheid al een aanwijzing kan zijn, terwijl afstandelijkheid van uw partner ook vele andere redenen kan hebben. Het is dus raadzaam om te letten op meerdere en duidelijke signalen, voordat u eventueel tot actie overgaat. Een beschuldiging van dit kaliber zal immers ook het één en ander ontwrichten binnen een relatie, zeker indien uw partner achteraf alsnog onschuldig blijkt.

Concrete tekenen die kunnen wijzen op overspel:

 • Uw partner bewaakt meer dan anders zijn of haar telefoon, of heeft sinds kort een (nieuw) wachtwoord terwijl dit voorheen niet aan de orde was.
 • Wanneer uw partner belt, trekt hij of zij zich terug in een andere ruimte.
 • Digitale sporen worden continu uitgewist, ook wachtwoorden voor social media en andere websites worden plotseling gewijzigd, of uw partner heeft ineens meerdere profielen op facebook.
 • Meer dan ooit lijkt uw partner bezig met andere zaken. Lange werkdagen of ineens veel afspraken met vrienden komen veelvuldig voor, of misschien heeft uw partner uit het niets een nieuwe hobby buitenshuis waar hij of zij absurd veel tijd in steekt?
 • Indien uw partner voor werk reizen maakt, komt het vaak voor dat reizen zowel in lengte als in frequentie toenemen. Zeker wanneer er sprake is van een buitenlandse liefde of vakantieliefde.
 • Voordat uw partner weggaat, controleert hij of zij doorgaans eerst waar u gedurende die tijd zult zijn.
 • U kunt ook bemerken dat uw partner meer dan anders contant geld opneemt, maar niet zegt waar dit aan wordt uitgegeven.
 • Een veel voorkomende aanwijzing, is een verandering in uiterlijk. Overspelige partners zullen ineens meer hun best doen om extra goed voor de dag te komen, vaak wordt dit vergezeld van nieuwe kleding en parfum.
 • Veranderingen in uitstraling en de manier van spreken komen ook dikwijls voor. Uw partner kan bijvoorbeeld erg opgewekt zijn, qua taalgebruik zich anders uitdrukken of meer dan anders verhalen vertellen over irrelevante ditjes en datjes.
 • Wanneer u het onderwerp vreemdgaan aansnijdt, wordt uw partner buitenproportioneel onrustig, of zelfs geïrriteerd en boos.
 • De laatste aanwijzing klinkt enigszins paradoxaal, maar komt zeer vaak voor: uw partner is de laatste tijd zeer attent geworden. Dit kan in de vorm van cadeautjes zijn, maar ook aandacht, of hulp in het huishouden. Vaak poogt men hierdoor het overspel te maskeren ofwel voor zichzelf goed te praten.


Help, ik herken meerdere tekenen!


Heeft u het gevoel dat uw partner vreemdgaat, of een vakantieliefde heeft? En komen veel van de genoemde aanwijzingen u bekend voor? Dan kan De Privé Detective u helpen met het vinden van de antwoorden waar u zo hard naar op zoek bent. Wij kunnen op meerdere manieren onderzoek doen naar de activiteiten die uw partner buiten de deur uitoefent, natuurlijk wel binnen bepaalde wettelijke grenzen. De wijze waarop wij contact met u onderhouden waarborgt overigens ook uw anonimiteit, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw partner niet op de hoogte is van onze samenwerking.

Na afronding van ons onderzoek heeft u in ieder geval duidelijkheid aangaande de situatie, op basis waarvan u de vervolgstappen kunt zetten die voor u het beste zijn. Neem vrijblijvend eens contact met ons op, om alle opties rustig door te nemen. Voor zakelijke onderzoeken kunt u naar Bedrijfsrecherche.


Recent posts
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Lees meer
Wie zit er achter de diefstal van deze peperdure tassen? Gezin uit Vleuten looft liefst 50.000 euro uit!
Lees meer
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Lees meer
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Lees meer