Heb ik wat aan een recherchebureau?

Heb ik wat aan een recherchebureau?

 

Je hebt het idee dat je opgelicht of belazerd wordt. Misschien denk je dat iemand op misdadige wijze misbruik maakt van jouw goedheid. Dit vreet aan je omdat je jouw vermoedens niet hard kunt maken, maar je hebt ze niet voor niets. Je wilt zekerheid. En als je dan harde besluiten of juridische stappen moet nemen, dan ben je er klaar voor. Maar eerst wil je harde bewijzen zien. Want de gevolgen kunnen ingrijpend zijn en jij moet zeker zijn van je zaak.

 


Veel voorkomende situaties waarbij je hulp kunt gebruiken


Als je man of vriend overspel pleegt, als je vrouw of vriendin vreemd gaat, is dat niet een ingrijpende vertrouwensbreuk in jullie relatie. Zeker als jullie kinderen hebben of je bent gehuwd onder huwelijkse voorwaarden, kunnen de emotionele en financiële gevolgen van een breuk immens zijn.
Ben je een ondernemer en heb je het donkerbruine vermoeden dat er bij jou op de zaak gefraudeerd wordt, diefstal of verduistering van geld en goederen plaatsvindt door mensen die jij nota bene zelf in dienst hebt genomen, dan is het logisch om hier keihard tegen te willen optreden. Maar tegelijkertijd wil je de sfeer op je bedrijf en de werklust van je overige medewerkers niet negatief beïnvloeden.
Krijg je te maken met een ongeluk waarbij de tegenpartij schade ondervindt aan goederen of aan het eigen lichaam, dan willen zowel jij als je verzekeraar dit zorgvuldig en netjes afhandelen. Maar niet als je begint te vermoeden dat die schade in scène gezet is, om jou maar zoveel mogelijk geld af te troggelen.
Ben jij een ondernemer en een van je medewerkers is langdurig ziek, dan weet je dat je verplicht bent zijn loon door te betalen en alles te doen om hem zo goed mogelijk te re-integreren, bij jouw bedrijf of elders. Maar wat doe je als je signalen krijgt dat er eigenlijk helemaal geen sprake is van een gegronde reden om arbeid te verzuimen?

 


Professioneel onderzoek als basis voor rechtvaardige maatregelen


Je kunt nog zoveel politieseries of misdaadfilms zien, jij bent geen bevoegd rechercheur. Niet alleen beschik je niet over de benodigde kennis, middelen en vaardigheden, vaak weet je niet exact wat nou wel toelaatbaar bewijsmateriaal is en heb je ook geen vermoeden welke bewijzen in een gerechtelijke procedure doorslaggevend zijn. Recherchewerk is een specialistisch vak, dat je beter aan professionals kunt overlaten die weten wat wel en niet mag en bovendien emotioneel niet betrokken zijn bij de hierboven beschreven situaties. Heb je behoefte aan discreet en uiterst professioneel recherchewerk? Neem dan contact op met De Privédetective.

 


Dienstverlening van De Privédetective


De Privédetective waarborgt zijn kwaliteit van dienstverlening door uitsluitend te werken met zeer ervaren ex-politiemensen. Welke maatregelen je ook wilt nemen, De Privédetective zorgt voor een sluitend en overtuigend dossier. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen van het onderzoek, wat uiterst discreet zal gebeuren. Je hebt inzicht in de kosten van het onderzoek en je krijgt duidelijk voorgespiegeld wat het jou uiteindelijk kan opleveren.
Fraude, diefstal en overspel kunnen je erg veel kosten. Het inschakelen van De Privédetective is dan een zeer rendabele investering. Wij rekenen het je graag voor.


Recent posts
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Lees meer
Wie zit er achter de diefstal van deze peperdure tassen? Gezin uit Vleuten looft liefst 50.000 euro uit!
Lees meer
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Lees meer
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Lees meer