Diefstal op uw zaak, wat kunt u nu doen?

Diefstalop de zaak, wat kunt u nu doen?

 

Wist u dat bij winkelbedrijven ongeveer 0,59 procent van de omzet niet bij de onderneming terechtkomt, maar in de zakken van winkeldieven? Dat is iets meer dan een half miljard euro op jaarbasis. Maar ook in niet-winkelbedrijven komen zaken als diefstal, verduistering en fraude voor en wel vaker dan u denkt. Weet u wat u moet doen als u vermoedt dat ook uw bedrijf slachtoffer is? En weet u wat u wel en niet mag, als u een vermoeden heeft wie de dader zou kunnen zijn? 

 


Een onderzoek op uw zaak, is dat wel verstandig?


Het plegen van diefstal, fraude of verduistering is een strafrechtelijk misdrijf en vervolgbaar. In uw arbeidsrelatie is het een dringende reden voor ontslag op staande voet. Dit heeft enorme consequenties. Niet alleen zult u het merken aan de interne sfeer op uw bedrijf. Voor de ontslagen of vervolgde medewerker zijn de gevolgen ook ingrijpend. Als u tot deze stap wilt overgaan, moet u echt 100 % zeker zijn van uw zaak. De bewijslast ligt bij u. En dan is het verstandig om in zee te gaan met rechercheurs die ervaring hebben met surveillance, computeronderzoek en interviewtechnieken.

 


De Privédetective helpt!


Onze rechercheurs hebben allen een politieachtergrond. Ze weten exact welke bewijslast nodig is in zowel een strafrechtelijk als arbeidsrechtelijk proces. Zij kennen de grenzen van hun bevoegdheden en weten welke privacy-beïnvloedende maatregelen toegestaan en verboden zijn. Neemt u contact met ons op. Wij rekenen u graag voor wat onze dienstverlening u gaat besparen.


Recent posts
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Lees meer
Wie zit er achter de diefstal van deze peperdure tassen? Gezin uit Vleuten looft liefst 50.000 euro uit!
Lees meer
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Lees meer
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Lees meer