“Wat voor mensen zijn dat, die jullie inhuren?”

Tja, wat voor mensen zijn onze cliënten? Wie zijn “die mensen” nou eigenlijk?


Wellicht komt deze vraag naar voren omdat het omdat het “bij ons” in Nederland nog niet zo “gewoon” is om een Privé Detective ofwel Recherchebureau in te schakelen. In andere landen, zoals in de Verenigde Staten kijken mensen er helemaal niet van op. De “Private Investigator” is zelfs niet meer weg te denken in het rechtssysteem. Dit komt door al “die mensen” die daar een “Private Investigator” inhuren om juridisch ondersteuning te bieden in hun rechtszaak.

Zoals bij iedere dienstverlenende organisatie, kloppen mensen bij ons aan omdat wij ze ergens mee kunnen helpen. Particulieren zoeken contact met ons, omdat ze iets willen laten onderzoeken, iets willen oplossen en/of ergens een antwoord op willen.


Mensen huren ons in voor onderzoeken, die vaak sterk persoonlijk van aard zijn. Zij vragen ons een dierbare op te sporen, die vermist is. Zij zijn bestolen of opgelicht en vragen onze hulp dit te bewijzenZij zoeken middelen om verder te gaan, waar de politie is opgehouden.


Zij willen weten of hun partner er een ander op na houdt. Zij willen achterhalen of hun ex-partner ten onrechte nog partneralimentatie ontvangt. Zij willen weten wie diegene werkelijk is, waarmee ze online contact hebben. Zij maken zich zorgen over het reilen en zeilen van hun puber.


Ieder van deze gebeurtenissen, kan in het leven van een ieder voorkomen. De mensen die contact met ons opnemen, willen leiding nemen over hun situatie. Zij besluiten het aan te pakken en te werken aan een oplossing en/of een antwoord op wat ze willen weten. Zij willen niet langer achterover zitten en kijken of het antwoord naar ze toe komt. Deze mensen hebben de stap genomen naar ons, bij de Privé Detective. Zij nemen ons in vertrouwen, en dat is voor ons, waardevol.


Onze cliënten, zijn mensen, zoals jij en ik.


Groetjes van de Privé Detective


Recent posts
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Lees meer
Wie zit er achter de diefstal van deze peperdure tassen? Gezin uit Vleuten looft liefst 50.000 euro uit!
Lees meer
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Lees meer
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Lees meer