Online dating bezorgt de privé detectives overwerk

Dat online daten de laatste jaren een enorme vlucht heeft genomen zal u niet verbazen. Het afgelopen jaar werd er zo’n 23 miljoen keer per jaar online gedate (bron TNS). Nu zijn er verschillende dating sites: velen maken geen onderscheid maar sommige zijn heel specifiek (Parship richt zich bijv. specifiek op hoger opgeleiden).

De dating sites worden echter niet alleen gebruikt door mannen en vrouwen die geen relatie hebben (vrijgezellen) maar ook door degenen die wel een relatie hebben. Was het vroeger niet altijd eenvoudig om contact te leggen met de man of vrouw die je interessant vond of waar je (stiekem) verliefd op was, vandaag de dag is dat mede door de komst van de smartphone en online apps heel makkelijk!

 

Scheiden lijkt wel een trend ..

 

Het aantal stellen dat gaat scheiden loopt de laatste jaren steeds verder op. Eén op de drie stellen gaat uit elkaar, tien jaar geleden was dat nog 20%. Het daten via internet (online daten) zorgt voor veel meer mogelijkheden en neemt, bij velen,  de angst weg om alleen te blijven na het stoppen met een relatie.

 


Wat betekent online dating voor de privé detectives in ons land?

 

Voor de stellen die nog steeds bij elkaar zijn stelt de overgrote meerderheid ook graag bij elkaar te willen blijven. Feit blijft dat de afleidingsmogelijkheden met het online daten enorm zijn toegenomen. Vertrouwen is van het grootste belang in een relatie. Helaas wordt dit dus soms op de proef gesteld en soms helaas beschaamd. Een reden voor velen om graag de controle te houden. Vanuit deze invalshoek wordt er dus steeds meer gebruik gemaakt van de privé detective voor onderzoek naar overspel. Simpelweg omdat je ook echt wilt weten of je vriend of vriendin vreemdgaat of er geen relatie bij heeft.


Recent posts
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Lees meer
Wie zit er achter de diefstal van deze peperdure tassen? Gezin uit Vleuten looft liefst 50.000 euro uit!
Lees meer
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Lees meer
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Lees meer