De drone heeft tijdens het eerste onderzoek al positief resultaat opgeleverd!

De meeste mensen zullen een drone niet gelijk associëren met een rechercheonderzoek of een recherchebureau. Er zijn misschien zelfs mensen die niet eens weten wat een drone precies kan. Wij proberen door gebruik te maken van innovatieve apparatuur efficiënter en effectiever te werken in onze onderzoekstrajecten.  Wij zijn creatief en enorm resultaatgericht, wat erin resulteert dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe technieken en methodieken om een onderzoek naar een hoger plan te tillen.

 


De kracht van innovatieve apparatuur

Als u om uw heen kijkt dan kan niemand ontkennen dat de technieken vooruitstrevend zijn en voor sommigen niet bij te houden. In deze wereld willen wij graag mee, juist ook om het verschil te maken. Het testen en toepassen van nieuwe (hulp)apparatuur in onze branche is, ons inziens, een voorwaarde voor het bieden van kwaliteit. Het stelt ons in staat onze onderzoeken nog sneller en effectiever uit te voeren. Het is de uitdaging om de tactieken die wij hebben opgedaan bij verschillende opsporingsdiensten te combineren met bestaande of nog in ontwikkeling zijnde producten.

 


Het voordeel van een Drone met een 4K camera

Wat dacht u bijvoorbeeld van het maken van een foto of film zonder restlicht en zonder flits. Om dit te bewerkstelligen dienen we simpelweg in het bezit te zijn van de juiste apparatuur. Hier investeren we dan ook graag in. Mede daarom hebben wij onlangs een nieuwe drone aangeschaft die voorzien is van een 4K camera. Wij kunnen natuurlijk onze methodieken niet prijs geven, maar u kunt zich voorstellen dat een camera in de lucht, voorzien van een 4K filmcamera hoge film- en fotokwaliteit kan leveren en een duidelijke meerwaarde kan zijn in een onderzoek.


Recent posts
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Lees meer
Wie zit er achter de diefstal van deze peperdure tassen? Gezin uit Vleuten looft liefst 50.000 euro uit!
Lees meer
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Lees meer
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Lees meer