Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!

Partneralimentatie

Voelt de partneralimentatie-regeling niet goed? Heb je het vermoeden dat je ex-partner stiekem samenwoont of meer inkomsten heeft dan opgegeven en in staat in om het eigen levensonderhoud te voorzien? Dat is een naar gevoel waar je snel een duidelijk antwoord op wil hebben. Hierbij kan de Privédetective je goed helpen. Wij doen een alimentatieonderzoek en vergaren op de juiste manier alle informatie die nodig is voor het aanvechten hiervan.

 

Bewijslast aantonen

Als je dit wil aanvechten bij de rechter moet je een aantal dingen aan kunnen tonen. De rechter stelt namelijk de volgende bewijslast.

Je dient aan te tonen;

  • Of het een affectieve relatie van duurzame aard is tussen jouw ex partner en zijn/haar nieuwe partner;
  • Wat de wederzijdse verzorging is;
  • Of zij een gemeenschappelijke huishouding voeren.

Deze ondersteunende bewijzen zijn in de praktijk niet zomaar bij elkaar te verzamelen. Dit kan voor frustratie zorgen, aangezien je er echt van overtuigd bent dat er iets niet helemaal klopt. De Privédetective helpt je graag met het vinden van de juiste bewijslast, zodat je daarmee naar de rechter kunt stappen om de zaak recht te laten zetten. Dit kan zijn ofwel de onterechte te veel betaalde alimentatie aan laten passen of zelfs te doen stoppen.

 

 

 

 

 

Alimentatieonderzoek De Privé Detective

Wij verzamelen bewijslast onder andere door het doen van een gedegen internetonderzoek. Op het internet zijn immers altijd sporen te vinden van iemands leven en met het gebruik van social media laten mensen meer details zichtbaar dan ze wellicht weten.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het observeren van personen, dit kan zowel statisch als dynamisch. Statisch is als de persoon of het object niet beweegt. Dynamisch is als de persoon of het object wel beweegt. Bijvoorbeeld als iemand onderweg is in de auto, op de fiets/brommer/motor of met het openbaar vervoer. Onze observaties worden altijd ondersteund door middel van technische middelen zoals foto’s en videomateriaal. Dit bewijsmateriaal kun je tijdens de eventuele rechtszaak gebruiken.

 

Juridische ondersteuning

De resultaten van het onderzoek of deze situatie kunnen vragen om juridische begeleiding. Daarom werkt De Privédetective nauw samen met gerenommeerde advocatenkantoren. Het bewijsmateriaal moet uiteraard rechtsgeldig en onweerlegbaar zijn. Door deze samenwerkingen kunnen onze rapportages in rechtszaken dan ook altijd als juridisch bewijs toegelaten.

 

Kosten van het onderzoek kun je terugvorderen!

Bij bewezen onterechte alimentatie kun je de onterechte alimentatie terugvorderen. Je kunt zelfs de kosten van het rechercheonderzoek verhalen op je ex-partner. De Privédetective gaat altijd voor de goede afloop.

 

Meer weten over ons alimentatieonderzoek?

Lees hier voor alle informatie over alimentatieonderzoek! Toch nog vragen? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.


Recent posts
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Wat mag absoluut NIET als Privé Detective?
Lees meer
Wie zit er achter de diefstal van deze peperdure tassen? Gezin uit Vleuten looft liefst 50.000 euro uit!
Lees meer
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Mijn ex partner krijgt onterecht partneralimentatie!
Lees meer
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Vijf reden om GEEN privé detective in te huren
Lees meer