Recherche onderzoeken voor particulieren

De Privédetective biedt voor u als particulier toegankelijke en betaalbare recherchediensten aan.
De tarieven zijn aangepast aan de particulier om de start van een onderzoek laagdrempeliger te maken. Wij vinden het belangrijk dat ook u als particulier gebruik kunt maken van onze expertise en houden daarom rekening met onze tarieven. Wij hebben voor de meest voorkomende onderzoeken pakketten samengesteld en deze bieden wij tegen een gunstig tarief aan. Uiteraard bent u voor andere onderzoeken bij ons aan het juiste adres.

De Privé Detective een gerenommeerd Recherche bureau die in het bezit is van alle vergunningen en diploma’s om officieel een Recherchebureau te mogen uitvoeren.

Met een ruime ervaring binnen opsporingsdiensten gericht op zware en georganiseerde criminaliteit in binnen en buitenland zijn wij in de gelegenheid onze expertise aan te bieden. Wij zijn op de hoogte van alle technische mogelijkheden binnen het opsporingsgebied en passen deze ook toe in onze onderzoeken.

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt