ALIMENTATIE ONDERZOEK

Betaalt u ten onrechte teveel partneralimentatie en voelt u zich onrecht aangedaan? Wij voeren alimentatie onderzoek uit. Bijvoorbeeld als u het vermoeden heeft dat uw ex partner stiekem samenwoont met een nieuwe partner, of dat hij of zij meer inkomsten heeft en wel in het eigen levensonderhoud kan voorzien? Dan betaalt u waarschijnlijk ten onrechte teveel alimentatie aan uw ex partner. Het voelt niet goed en u weet niet hoe u dit moet aanpakken. Wij hebben de oplossing voor u. Wij verrichten onderzoek en vergaren op de juiste manier zoveel mogelijk informatie om bij de rechter de onterechte alimentatie aan te vechten. De rechter stelt de volgende bewijslast;

U dient aan te tonen;

  • Of het een affectieve relatie van duurzame aard is tussen uw ex partner en zijn/haar nieuwe partner
  • Wat de wederzijdse verzorging is
  • Of zij een gemeenschappelijke huishouding voeren
  • ERKEND EN GECERTIFICEERD
  • OVERZICHTELIJKE KOSTEN
  • PRIVACY GEGARANDEERD
  • PERSOONLIJK PLAN
  • DOOR HEEL NEDERLAND
  • DE BESTE MIDDELEN

VINDEN VAN BEWIJSLAST OM DE ONTERECHTE PARTNER ALIMENTATIE TE LATEN STOPPEN

Deze ondersteunende bewijzen kunt u vaak in de praktijk niet zomaar bij elkaar verzamelen. Wij begrijpen dat dit voor u frustrerend kan zijn, omdat u duidelijke signalen heeft dat er iets niet klopt aan deze situatie. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste bewijslasten met als doel dat u naar de rechter kunt stappen om de onterecht te hoog betaalde alimentatie aan te laten passen of zelfs te doen stoppen.

Bij bewezen onterechte alimentatie kunt u de onterechte alimentatie terugvorderen en u kunt zelfs het rechercheonderzoek op uw ex partner verhalen. Tijdens het onderzoek kunt u een gedegen internet onderzoek van ons verwachten. Op het internet zijn altijd sporen te vinden van iemands leven. Ook zijn wij gespecialiseerd in het observeren van personen, dit kan zowel statisch als dynamisch. Statisch is als de persoon of het object niet beweegt en dynamisch is als de persoon of het object wel beweegt. Dit kan bijvoorbeeld zijn, met de auto, fiets of openbaar vervoer. Onze observaties worden altijd ondersteund door middel van technische middelen zoals foto en videomateriaal. Dit bewijsmateriaal kunt u tijdens de eventuele rechtszaak gebruiken.

Wilt u meer informatie over een alimentatieonderzoek? Neem dan hier contact met ons op.

PRE ALIMENTATIE ONDERZOEK

Een pre alimentatie onderzoek kost € 2499,- inclusief BTW. U krijgt hiervoor ongeveer 35 uren aan recherchewerkzaamheden voor. Deze uren worden, in overleg met u, ingevuld met bijvoorbeeld een internetonderzoek, observaties en het horen van getuigen. Wij zijn vernieuwend in het gebruik van technieken ten behoeve van het recherche- en opsporingswerk, dit kan u helpen bij het verzamelen van de benodigde bewijslasten.

In deze uren zal er zoveel mogelijk informatie gegenereerd worden. Na deze uren kan er concreet iets gezegd worden over de haalbaarheid van het onderzoek en de kosten die eraan verbonden zijn.

JURIDISCHE ONDERSTEUNING IN RELATIE TOT HET ALIMENTATIE ONDERZOEK.

De resultaten van het onderzoek of deze situatie kunnen vragen om juridische begeleiding. Daarom werken wij nauw samen met gerenommeerde advocatenkantoren. Het bewijsmateriaal moet rechtsgeldig en onweerlegbaar zijn. In rechtszaken worden onze rapportages als juridisch bewijs toegelaten. Wanneer het tot een rechtszaak komt nemen rechters nemen deze rapportages dan ook als rechtsgeldig bewijs mee.

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt