Maakt u zich zorgen over uw zoon of dochter?

Heeft u het gevoel dat uw kind verandert en heeft u geen idee waar dit mee te maken heeft? Wij voeren een gedragsonderzoek voor minderjarigen uit wanneer U duidelijke signalen opvangt die niet zozeer leeftijds gerelateerd zijn, bijvoorbeeld;

gedragsveranderingen,
uiterlijke veranderingen
afzetten tegen u als ouders
Voelt het dat u de grip op uw kind verliest en u bent bang dat hij of zij verkeerde toekomst beslissingen neemt?

Wij kunnen u helpen met uw vraagstukken en zicht te krijgen in het leven van uw kind. Dit kan bijvoorbeeld door te kijken wat uw kind doet als hij of zij van huis is en met wie zij omgaan. Op deze manier kan er een beeld gevormd worden of uw angsten terecht zijn. Met de onderzochte bewijzen bent u uw kind een stap voor, omdat u nu meer inzicht heeft in het dagelijks leven van uw kind. U kunt hierdoor betere beslissingen nemen met betrekking tot de omgang met uw kind. Men zegt ook vaak bij minderjarigen “vertrouwen is goed, maar controleren is beter”.

Wat kunnen wij betekenen voor u.

U wilt duidelijkheid en geen zorgen meer, dat begrijpen wij. Wij stellen samen met u een plan van aanpak op, uw informatie is voor ons heel waardevol om de kosten laag te houden. Van toepassing kan zijn, internetonderzoek en onderzoek van de gegevensdragers van de minderjarigen. Mobiele telefoons, tablets e.d. van uw kind worden onderzocht. Hiervoor hebben wij de beste digitaal rechercheurs in huis. Wij zijn gespecialiseerd in het heimelijk waarnemen (observatie) en de inzet van technische middelen. Alle waarnemingen die wij verrichten proberen we zo goed mogelijk te ondersteunen met video en foto bewijzen. U heeft na het onderzoek duidelijkheid over uw angsten of deze terecht waren of niet. Mocht uw voorgevoel toch juist blijken te zijn, dan adviseren en helpen wij u zo goed mogelijk in een vervolgtraject.

Heeft u meer info nodig over gedragsonderzoek voor minderjarigen? Neem hieronder contact met ons op.

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt