Zoekt u een vermist persoon?

Wij zullen deze persoon opsporen!

Onderzoek naar een vermist persoon.

Bent u een dierbare kwijt en moet er snel gehandeld worden? Of zoekt u iemand en zijn er geen mogelijkheden om in contact te komen met deze persoon, dan kunnen wij u direct helpen!
In de praktijk wordt er door de politie vaak direct actie ondernomen als een minderjarig kind verdwenen of vermist is. Helaas blijkt dit met meerderjarige personen anders te werken, zonder aanwijzing van direct gevaar heeft het voor velen geen prioriteit. Voor ons wel, of er nu een persoon uit het niets verdwenen is, of u een persoon zoekt uit het verleden. Wij helpen u en voeren elk onderzoek gedegen en nauwkeurig uit. Mensen laten onbewust en bewust sporen achter, wat vaak niet gelijk herkend wordt als belangrijk zijnde. Tevens is er bijna niemand die niet actief is op het internet, middels een mobiele telefoon, tablet ect. Als er een spoor is dan vinden wij het.

Jarenlange ervaring in de opsporing van vermiste personen.

Door onze jarenlange ervaring in het zoeken naar vermiste personen zijn wij van onschatbare waarde.
Bij vermissingen komen wij direct in actie en kunt u gelijk op onze hulp rekenen. Het direct onderzoeken van alle sporen op het internet kan vaak een richting geven in het zoeken naar de vermiste. Vaak is één aanwijzing genoeg om alles uit de kast te trekken om de vermiste persoon op te sporen en veilig thuis te brengen.

Erkend en gecertificeerd

De Privé Detective is onder POB nummer 1400 ingeschreven bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Door deze vergunning is De Privé Detective officieel erkend om recherche werkzaamheden uit te voeren. Tevens zijn wij door de korpschef van de nationale politie gescreend.

Overzichtelijke kosten

Marktconform hanteren wij een laag uur tarief . Alle kosten worden vooraf in kaart gebracht, zo komt u nooit tot verrassingen te staan.

Privacy gegarandeerd

Wij borgen uw privacy ten alle tijde. Enkel de opdrachtgever krijgt de rapportage en de film van de gemaakte beelden.

Persoonlijk plan

Wij stellen samen met u een onderzoeksplan op. Zo weet u van tevoren wat de stappen zijn en wordt u niet achteraf verrast.

Door heel Nederland

Wij werken vanuit het centrum van Nederland. Met de best opgeleide rechercheurs door het hele land. Hierdoor kunnen wij snel handelen.

De beste middelen

Onze technische middelen zijn van de laatste generatie. Doordat wij enkel gaan voor het beste kunnen wij u ook het beste bieden.

Wij zijn De Privé Detective

Het team van De Privé Detective bestaat voornamelijk uit oud politie rechercheurs. Aangevuld met specialisten afkomstig van de FIOD en andere opsporingsdiensten. Door al deze krachten te bundelen  staan wij sterk en gaan wij geen onderzoek uit de weg. Wij zoeken altijd naar de waarheid en laten ons niet leiden door aannames maar enkel door feiten hier door krijgt u een ronde zaak onderbouwd door een rapportage en of dossier die u van de polite zou mogen verwachten.

Volg ons op Facebook en Twitter

 • Operationeel rechercheur
  Operationeel rechercheur

  Ervaring opgedaan bij bijzondere opsporingseenheden binnen de politie maken mij tot een allround rechercheur. Het dynamisch volgen van personen is voor mij een van de dagelijkse taken. Elke dag zie ik dit weer als een uitdaging.

  • Fraude expert
   Fraude expert

   Snuffelen en speuren in cijfertjes en documenten is mijn expertise. Mijn analytisch vermogen samen met de ervaring opgedaan bij FIOD maakt mij tot de beste rechercheur. Wanneer er iets niet klopt dan kom ik daar achter.

   • Digitaal specialist
    Digitaal specialist

    Computers zijn mijn lust en mijn leven. Ik word vaak omschreven als een ethical hacker. Ik vind het mooi om kennis in te kunnen zetten in onderzoeken om zo de eerlijke mens te kunnen helpen.

    • Forensisch onderzoeker
     Forensisch onderzoeker

     Ik voer alle forensische onderzoeken uit bij De Privé Detective. Mijn specialismen zijn het afnemen en analyseren van vingerafdrukken en DNA. Op zoek gaan naar het missende puzzelstukjes is mijn passie, als er sporen zijn dan vind ik ze.

     • Professioneel verhoorder
      Professioneel verhoorder

      Ik ben professioneel verhoorder bij de prive detective. Ik heb jarenlang voor de politie gewerkt en ben daar belast geweest met grootschalige en spraakmakende onderzoeken.

      Wat onze klanten over ons zeggen

      • Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

      • Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.

      Ouderen die steeds langer op zichzelf moeten blijven wonen.

      Waar mensen niet gelijk aan zouden denken bij vermiste personen zijn ouderen, maar juist bij deze groep kunnen wij van meerwaarde zijn. Een groot probleem in Nederland zijn de ouderen die langer op zichzelf moeten wonen omdat de zorg te duur wordt. Deze personen kunnen vaak niet goed voor zichzelf zorgen en lopen in sommige gevallen weg. Bepaalde ziektebeelden zoals Alzheimer brengen gedragsveranderingen teweeg. U voelt een constante onzekerheid of het wel goed gaat met uw dierbaren. Wij geven preventieve adviezen en hebben tevens technische hulpmiddelen die helpen uw dierbaren met een geruster hart thuis te laten. U kunt hierbij denken aan een GPS in de vorm van een horloge, waar ook mee gebeld kan worden. U kunt ten alle tijde zien waar de persoon is. Tevens kunt u een gebied instellen, als deze persoon het gebied verlaat krijgt u een sms. Op deze manier kunt u een stuk onrust achter u laten.

      Wilt u een onderzoek in gang zetten om te kijken hoe wij u in deze situatie kunnen helpen? Wij stellen samen met u een plan van aanpak op. De beoogde inzet van mensen en technische middelen, én de daarbij behorende tarieven worden vooraf in kaart gebracht. Bij spoed komen wij direct in actie omdat de eerste uren van essentieel belang zijn. Met uitstekende digitale rechercheurs kunnen alle sporen op het internet nagegaan worden. Ook alle gegevens dragers van de te onderzoeken persoon, zoals telefoons, tablets e.d., zullen onderzocht worden.

      Neem nu contact op en huur ons in

      Contact met ons is geheel vrijblijvend. Twijfel niet en maak gebruik van onze expertise.

      POLITIE_Nederland_Logo
      ap_logo
      ro_vj_logo_2_rgb_pos-op-wit

      Start typing and press Enter to search

      U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

      U kunt ook onderstaand formulier invullen.

      Voornaam (verplicht)

      Achternaam (verplicht)

      E-mail (verplicht)

      Telefoonnummer

      Onderwerp

      Uw bericht

      Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

      U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

      Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

      Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

       

      Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

      Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

      U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

      U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

      Voornaam (verplicht)

      Achternaam (verplicht)

      E-mail (verplicht)

      Telefoonnummer

      Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt