ZOEKT U EEN VERMIST PERSOON?

Bent u een dierbare kwijt en moet er snel gehandeld worden? Of zoekt u iemand en zijn er geen mogelijkheden om in contact te komen met deze persoon, dan kunnen wij u direct helpen!
In de praktijk wordt er door de politie vaak direct actie ondernomen als een minderjarig kind verdwenen of vermist is. Helaas blijkt dit met meerderjarige personen anders te werken, zonder aanwijzing van direct gevaar heeft het voor velen geen prioriteit. Voor ons wel, of er nu een persoon uit het niets verdwenen is, of u een persoon zoekt uit het verleden. Wij helpen u en voeren elk onderzoek gedegen en nauwkeurig uit. Mensen laten onbewust en bewust sporen achter, wat vaak niet gelijk herkend wordt als belangrijk zijnde. Tevens is er bijna niemand die niet actief is op het internet, middels een mobiele telefoon, tablet etc. Als er een spoor is dan vinden wij het.

Jarenlange ervaring in de opsporing van vermiste personen.

Door onze jarenlange ervaring in het zoeken naar vermiste personen zijn wij van onschatbare waarde.
Bij vermissingen komen wij direct in actie en kunt u gelijk op onze hulp rekenen. Het direct onderzoeken van alle sporen op het internet kan vaak een richting geven in het zoeken naar de vermiste. Vaak is één aanwijzing genoeg om alles uit de kast te trekken om de vermiste persoon op te sporen en veilig thuis te brengen.

Ouderen die steeds langer op zichzelf moeten blijven wonen.

Waar mensen niet gelijk aan zouden denken bij vermiste personen zijn ouderen, maar juist bij deze groep kunnen wij van meerwaarde zijn. Een groot probleem in Nederland zijn de ouderen die langer op zichzelf moeten wonen omdat de zorg te duur wordt. Deze personen kunnen vaak niet goed voor zichzelf zorgen en lopen in sommige gevallen weg. Bepaalde ziektebeelden zoals Alzheimer brengen gedragsveranderingen teweeg. U voelt een constante onzekerheid of het wel goed gaat met uw dierbaren. Wij geven preventieve adviezen en hebben tevens technische hulpmiddelen die helpen uw dierbaren met een geruster hart thuis te laten. U kunt hierbij denken aan een GPS in de vorm van een horloge, waar ook mee gebeld kan worden. U kunt ten alle tijde zien waar de persoon is. Tevens kunt u een gebied instellen, als deze persoon het gebied verlaat krijgt u een sms. Op deze manier kunt u een stuk onrust achter u laten.

Wilt u een onderzoek in gang zetten om te kijken hoe wij u in deze situatie kunnen helpen? Wij stellen samen met u een plan van aanpak op. De beoogde inzet van mensen en technische middelen, én de daarbij behorende tarieven worden vooraf in kaart gebracht. Bij spoed komen wij direct in actie omdat de eerste uren van essentieel belang zijn. Met uitstekende digitale rechercheurs kunnen alle sporen op het internet nagegaan worden. Ook alle gegevens dragers van de te onderzoeken persoon, zoals telefoons, tablets e.d., zullen onderzocht worden.

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt