De privé detective voor de regio Breda
Het meest innoverende recherchebureau van Breda
(+31) 085 90 22 120
Alimentatie onderzoek
Alimentatie onderzoek
Gedragsonderzoek minderjarigen
Gedragsonderzoek minderjarigen
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar een vermist persoon
Onderzoek naar een vermist persoon
Overige Onderzoeken
Overige Onderzoeken

RECHERCHE ONDERZOEKEN IN BREDA EN OMGEVING.

 
Breda heeft meer dan 175.000 duizend inwoners en behoort daarmee tot de top tien van grootste gemeentes van Nederland. De stad staat bekend om zijn prachtige oude binnenstad en sinds kort ook weer om zijn haven. Met medewerkers woonachtig in de omgeving van Breda voelen wij ons als recherchebureau verbonden met deze mooie stad.


Omdat wij bekend zijn met de gebruiken en tradities van de inwoners weten wij als geen ander onopvallend onderzoek te doen. Dit in combinatie met onze kennis en ervaring opgedaan bij o.a de politie en diverse overheidsinstanties maken ons tot een betrouwbaar en gedegen recherchebureau.

Zoekt u in Breda Prive Detective dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben landelijke dekking door ongeveer 15 rechercheurs. 


ADVIES LEVEREN IN DE REGIO BREDA

 
Naast onze expertise in de rechercheonderzoeken hebben wij ook een adviserende rol. Ten alle tijde analyseren wij de problematiek en maken daarbij een rapportage op, waarin de risico’s en aanbevelingen beschreven worden. Hiermee kunt u het probleem vroegtijdig bij de bron aanpakken, waardoor u kosten bespaart en problemen in de toekomst minimaliseert.

Het doel van de Prive Detective is onze cliënten ondersteunen in hun Recherche Onderzoek en een goed juridisch eindproduct neer te zetten.

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.