De privé detective voor de regio Den Haag
Het meest innovatieve Recherchebureau van Zuid-Holland
(+31) 085 90 22 120
Alimentatie onderzoek
Alimentatie onderzoek
Gedragsonderzoek minderjarigen
Gedragsonderzoek minderjarigen
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar een vermist persoon
Onderzoek naar een vermist persoon
Overige Onderzoeken
Overige Onderzoeken

RECHERCHE ONDERZOEKEN IN DEN HAAG EN OMGEVING.

 
Veel van onze onderzoeken vinden plaats in ‘s-Gravenhage en de omgeving hiervan. Onderzoeken uitgevoerd in het centrum van Den Haag of in een van de omliggende gemeentes zoals Rijswijk, Voorburg en/of het Westland, veel van onze rechercheurs komen uit deze omgeving. Daardoor zijn wij zeer plaatselijk bekend met de omgeving en de gebruiken van de mensen. Deze kennis en now how is essentieel voor het goed uitvoeren van een onderzoek. Dit samen met onze kennis, ervaring en techniek, maakt dat wij het beste en meest innovatieve recherchebureau zijn uit de omgeving van Zuid-Holland.

Zoekt u in Gouda Prive Detective dan bent u bij ons aan het goede adres. Het hoofdbureau van ons Recherchebureau zit in Gouda. Het land wordt gedekt door ongeveer 15 detectives. 

 


ADVIES LEVEREN IN DE REGIO ZUID-HOLLAND

 
Naast rechercheonderzoeken in de vorm van observaties, horen van personen en inzet van technieken voorzien wij bedrijven en personen ook van advies. Juist aan de voorkant in de vorm van advies en preventie kunt u als bedrijf zorgen dat u zo min mogelijk risico loopt op onregelmatigheden. De kosten blijven op deze manier laag en u handelt aan de voorkant van het probleem of juist voordat er zich problemen voor doen. Op deze manier minimaliseert u problemen voor uw bedrijf.

Het doel van de Prive Detective is onze cliënten ondersteunen in hun Recherche Onderzoek en een goed juridisch eindproduct neer te zetten.

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.