De privé detective voor de regio Haarlem
Het meest innoverende Recherchebureau van Haarlem
(+31) 085 90 22 120
Alimentatie onderzoek
Alimentatie onderzoek
Gedragsonderzoek minderjarigen
Gedragsonderzoek minderjarigen
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar een vermist persoon
Onderzoek naar een vermist persoon
Overige Onderzoeken
Overige Onderzoeken

DETECTIVE ONDERZOEK IN HAARLEM EN OMSTREKEN

 

Bent u op zoek naar professioneel onderzoek in Haarlem en de omliggende gebieden? Ons detectivebureau, de Privé Detective, staat tot uw dienst. Of het nu gaat om het onderzoeken van situaties tijdens lokale evenementen in Haarlem, gedragsonderzoek in het historische stadscentrum van Haarlem, of een diepgaand onderzoek naar fraude in bedrijven aan de grachten van de stad. Met ons ervaren team van 15 rechercheurs zijn wij er om u te helpen de antwoorden te vinden die u nodig heeft.

 

MEER DAN ALLEEN ONDERZOEK

 

WWij begrijpen dat bepaalde antwoorden grote gevolgen kunnen hebben. Daarom bieden wij niet alleen onderzoek, maar ook advies op maat. Of het nu gaat om huidige problemen te minimaliseren of toekomstige uitdagingen te voorkomen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen ondersteunen. Wij stellen een persoonlijk plan op en denken met u mee.

 

OVER ONS

 

De Privé Detective beschikt over een divers team van specialisten, allemaal met diepe wortels in Haarlem. Onze innovatieve methoden worden ondersteund door erkenning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder POB-nummer 1641. Bovendien dragen wij het keurmerk van de NVB. Of het nu om onderzoek in de stad of in de omliggende regio gaat, wij staan voor u klaar.

Het doel van de Privé Detective Haarlem is onze cliënten ondersteunen in hun Recherche Onderzoek en een goed juridisch eindproduct neer te zetten.

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.