De privé detective voor de regio Hilversum
Het meest innoverende Recherchebureau van Noord-Holland
(+31) 085 90 22 120
Alimentatie onderzoek
Alimentatie onderzoek
Gedragsonderzoek minderjarigen
Gedragsonderzoek minderjarigen
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar een vermist persoon
Onderzoek naar een vermist persoon
Overige Onderzoeken
Overige Onderzoeken

DETECTIVE ONDERZOEK IN HILVERSUM E.O.

 

Als professioneel onderzoeksbureau is de Privé Detective het vaste aanspreekpunt voor onderzoek in de omgeving. Of het nu gaat om een protest op het Media Park, gedragsonderzoek in het raadhuis van Hilversum of een onderzoek naar overspel. Op elk moment, op elke plek staan onze 15 rechercheurs landelijk klaar om u te helpen bij het zoeken naar antwoorden.

 

MEER DAN ALLEEN ONDERZOEK

 

Wanneer bepaalde antwoorden een grote impact voor u of uw bedrijf hebben, dan leveren wij advies op maat. Daardoor worden huidige problemen geminimaliseerd en toekomstige problemen uitgesloten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij stellen een persoonlijk plan op en denken graag mee.

 

OVER ONS

 

De Privé Detective beschikt over een gevarieerd team specialisten, die u helpen met het doen naar juridisch onderzoek. Wij gebruiken innovatieve methodes en zijn geregistreerd en erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder POB nummer 1641. Daarnaast zijn wij in het bezit van het keurmerk van de NVB.  Wij opereren zowel landelijk als internationaal.

Het doel van de Privé Detective Hilversum is onze cliënten ondersteunen in hun Recherche Onderzoek en een goed juridisch eindproduct neer te zetten.

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.