De privé detective voor de regio Leeuwarden
Het meest innoverende Detectivebureau van Leeuwarden
(+31) 085 90 22 120
Alimentatie onderzoek
Alimentatie onderzoek
Gedragsonderzoek minderjarigen
Gedragsonderzoek minderjarigen
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar een vermist persoon
Onderzoek naar een vermist persoon
Overige Onderzoeken
Overige Onderzoeken

DETECTIVE ONDERZOEK IN LEEUWARDEN EN OMSTREKEN

 

Als professioneel onderzoeksbureau is Privé Detective uw betrouwbare partner voor onderzoeken in de omgeving van Leeuwarden. Of het nu gaat om het onderzoeken van situaties tijdens evenementen in de stad, gedragsonderzoek in historische gebouwen in Leeuwarden, of het achterhalen van mogelijke overspelzaken. Onze 15 ervaren rechercheurs staan landelijk paraat, klaar om u te helpen de antwoorden te vinden die u zoekt.

 

MEER DAN SLECHTS ONDERZOEK

 

Wij begrijpen dat bepaalde antwoorden grote gevolgen kunnen hebben voor u of uw bedrijf. Daarom bieden wij niet alleen onderzoeksdiensten, maar ook op maat gemaakt advies. Hiermee minimaliseren we niet alleen bestaande problemen, maar voorkomen we ook toekomstige uitdagingen. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij stellen in samenwerking met u een persoonlijk plan op en denken graag met u mee.

 

OVER ONS

 

De Privé Detective beschikt over een divers team van specialisten die u ondersteunen bij juridisch onderzoek. Wij maken gebruik van innovatieve methoden en zijn geregistreerd en erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder POB nummer 1641. Bovendien zijn we trots op ons keurmerk van de NVB. Onze dienstverlening strekt zich uit van lokaal tot internationaal.

Het doel van de Privé Detective Leeuwarden is onze cliënten ondersteunen in hun Recherche Onderzoek en een goed juridisch eindproduct neer te zetten.

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.