De Privé Detective voor de regio Rotterdam
Het meest innoverende recherchebureau van Rotterdam
(+31) 085 90 22 120
Alimentatie onderzoek
Alimentatie onderzoek
Gedragsonderzoek minderjarigen
Gedragsonderzoek minderjarigen
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar overspel
Onderzoek naar een vermist persoon
Onderzoek naar een vermist persoon
Overige Onderzoeken
Overige Onderzoeken

RECHERCHE ONDERZOEKEN IN ROTTERDAM EN OMGEVING

 
Wij voeren als professioneel recherchebureau onderzoeken uit in Rotterdam en omgeving. Met medewerkers afkomstig uit Rotterdam weten wij waar Rotterdammers van houden. De “niet lullen maar poetsen”mentaliteit die Rotterdammers bezitten klinkt ons bekend in de oren.


Hard werken en goede kwaliteit leveren is waar wij voor staan. Met de ruime kennis en ervaring, opgedaan bij de politie en meerdere overheidsinstanties en ons innovatieve denkwijze maakt ons tot een goed en betrouwbaar recherchebureau.

 

Zoekt u in Rotterdam een Prive Detective dan bent u bij ons aan het goede adres. Het hoofdbureau van ons Recherchebureau zit in Gouda. Het land wordt gedekt door ongeveer 15 detectives. 

 
ADVISERING IN DE REGIO ROTTERDAM

 
Naast onderzoek bieden wij ook preventie en advies aan. Wanneer je aan de voorkant het probleem al goed in kaart kan brengen, geeft het je tijd en ruimte om maatregelen te nemen.


Dit voelt zakelijk en privé prettiger en werkt kostenbesparend, bovendien hou je grip en controle op de zaak. Wij analyseren het bestaande probleem en geven advies en staan ten alle tijde voor u klaar.

Het doel van de Prive Detective is onze cliënten ondersteunen in hun Recherche Onderzoek en een goed juridisch eindproduct neer te zetten.

Erkend en gecertificeerd
Erkend en gecertificeerd
Overzichtelijke kosten
Overzichtelijke kosten
Privacy gegarandeerd
Privacy gegarandeerd
Persoonlijk plan
Persoonlijk plan
Door heel Nederland
Door heel Nederland
De beste middelen
De beste middelen
Wat onze klanten over ons zeggen

Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.