Hacken van computers en telefoons

Wij kunnen u ondersteunen in het toegang krijgen tot datadragers zoals mobiele telefoons, pc’s en tablets. Zo is het mogelijk om opzettelijk verwijderde bestanden en berichten terug te halen. Uiteraard mag dit alleen wanneer de datadrager uw eigendom is, u toestemming van de eigenaar heeft of dat de datadrager eigendom is van uw minderjarig kind.

Om onderzoek te verrichten hebben wij de datadrager fysiek nodig, dit kan dus niet op afstand. Ook hebben wij de inlogcode’s nodig om op de datadrager te komen. Heeft u dus een telefoon zonder toegangscode dan is het niet mogelijk. In de praktijk bent u de telefoon een paar dagen kwijt voordat u het weer kunt ophalen.

Een telefoon of computer hacken van uw partner kan niet zomaar.

Het volgen en meekijken van datadragers zoals telefoons of tablets is mogelijk. Ook dit mag alleen wanneer de datadrager uw eigendom is, of  eigendom is van uw minderjarig kind en er een zwaarwegend belang is. Vaak kunt u in deze gevallen zelf software installeren op deze telefoon of datadrager. Wij raden onderstaande software aan wanneer u uw eigen telefoon wilt monitoren of dat van uw kind.

Wij kunnen op verzoek telefoontoestellen of tablets met deze software leveren. U kunt op deze manier uw minderjarige kind of uw eigen telefoon in de gaten houden.

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt